Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizka24ololo

Odnosnie sympati..tam mozna znalezc bogatego faceta ;)

Polecane posty

Gość magdalenaPotocka
pozwólcie ze się w trące, na sympatii faktycznie sa faceci dobrze usytuawani,ale nie oszukujmy się trzeba dobrze wygladac aby takiego poznac. Przeciętna dziewczyna nie ma szans. myslę ze to nie jest prowo,mam sporo kolezanek i tacy zdesperowani szychy jedza im z ręki i nie koniecznie musi chodzic o se**. ja mówie na przykładzie kolezanek. z boku moze to wygladac inaczej.

Gość gość
To miej sobie te dobre życie co nas to obchodzi. Po co w ogóle piszesz jakie masz życie usłane różami nikogo to nie obchodzi. Chcesz się chwalić? tu tylko możesz dostać hejta :)

Gość robert4545
jak to się mówi"NIE DLA PSA KIEŁBASA"? autorko miałem mozliwosc i pozwoliłem sobie sprawdzic twoj numer IP i tym sposobem wiem jak wygladasz .odwiedziłem cie na jednym z portali , piękna z ciebie dziewczyna ale mając faceta niewiem co tu robisz?

Gość gość
piękna to ona może i jest, ja tam nie wiem, ale głupia masakrycznie. po tym tekście: "mam piekne życie " x to normalnie "miłość na bogato" albo inne tego rodzaju pustactwo się kojarzy. panienka musi być coś w tym guście.

Gość robert4545
oj dziewczyny dziewczyny nie bijcie sie ....autorka chyba ujeła w drugiej wypowiedzi ze ma faceta który nie jest bogaty.czyz nie tak? faktycznie obcokrajowca. wszystkie jestescie dobre.

Gość robert4545
jedni mają piękne życie ,drudzy nędzne życie.Już tak jest na tym swiecie. każdy sam sobie łóżko scieli i w nim spi.to chyba kwestia charakteru. prawda jest taka ze każda panna to materialistka i gdyby miała możliwosc wyboru pomiędzy bogatym i przystojnym a biednym i przystojnym.To wybór byłby oczywisty .Tylko wiekszosc z was nigdy się to tego nie przyzna.