Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić, aby urosły mi chociaż trochę cycki?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie dziewczyny ;) mam 17 lat, a moje cycki są strasznie małe :/ krepuje mnie jak moj chlopak mnie dotyka. Macie jakies rady, aby urosly?

Gość gość
jedz duzo i często je masuj

Gość gość
Kup specjalne ciężarki, przyczepia się je do sutów.

Gość gość
masuj:D Moja znajoma miała chyba rozmiar A, po wakacjach takie bomby:D wszyscy szok:) przez 2 miesiące masowała i wcierała jakiś zwykly balsam i ma sliczne, a miała wtedy jakies 15 czy 16 lat, sprobuj

Gość gość
Przytyć co najmniej 10 kg. Sprawdzone.

Gość gość
kobietafacetapijacego-zaraz padne

Gość gość
tylko i wylacznie musisz przytyc, nie oszukujmy sie, piersi to tluszcz, ja jestem lakomczuchem i nieststy nie potrafie sie oprzec, ciagle mi rosna piersi choc juz tego nie chce, D mi wystarcza :)

Gość gość
właśnie dosyć dużo jem i utyć nie mogę kurde :/

Gość gość
,,masujsmiech.gif Moja znajoma miała chyba rozmiar A, po wakacjach takie bombysmiech.gif wszyscy szokusmiech.gif przez 2 miesiące masowała i wcierała jakiś zwykly balsam i ma sliczne, a miała wtedy jakies 15 czy 16 lat, sprobuj" ________________________________________________________________ nie chcę być niemiła, ale ta koleżanka zwyczajnie przeszła burze harmonalną albo zaczęła brać tabletki anty, a że przy okazji się masowała (albo wcisnęła wam taki kit), to już raczej świadczy o waszej niewiedzy i naiwność. Nawet słynna głównie z powodu pokaźnego biustu Kasia Figura przyznaje w wywiadach, że gdzieś do 16 roku życia była DECHĄ, aż tu w jedne wakacje piersi urosły jej o kilka rozmiarów. I nie sądze by to miało jakikolwiek związek z masażem czy jakimkolwiek mazidłem. Ot współdziałanie hormonów i genów i tyle.

Gość gość
Pocieraj je papierem toaletowym. Niektórym po tym rośnie tyłek, może zatem pomóc też na piersi.

Gość gość
Pij mleko kozie.

Gość gość
ha ,ha,ha.........

Gość kobietafacetapijącego
masuj, wcieraj, pij mleko, rób wszystko, oprócz jednego nie jedz słodyczy - idą w du/pę

Gość gość
,,masuj, wcieraj, pij mleko, rób wszystko, oprócz jednego nie jedz słodyczy - idą w du/pę" - sorry, ale powtarzasz się. Chyba towarzyszysz swojemu lubemu w tym piciu, co?

Gość gość
nie śpij na brzuchu, nie ugniataj ich podczas snu, jedz skórki od chleba, pij mleko, rób masaż

Gość kobietafacetapijącego
trzy piwa po pracy to nie alkoholizm, a mam stresującą pracę, mam prawo się odstresować chyba, nie? co ty wiesz o życiu?

Gość gość
,,nie śpij na brzuchu, nie ugniataj ich podczas snu, jedz skórki od chleba, pij mleko, rób masaż" a do tego wszystkiego skacz na jednej nodze w noc kiedy jest pełnia śpiewając przy tym na przemian ,,majteczki w kropeczki" i ,,jesteś szalona", koniecznie trzymając w lewej ręce różowy wibrator a w prawej elementarz z pierwszej klasy (ewentualnie świadectwo maturalne).

Gość gość
kobietafacetapijacego-jestem z toba

Gość gość
zaakceptuj to. Też mam małe cycki, już mi raczej nie urosną bo mam 22 lata. Mój facet je lubi, ja je też już zaakceptowałam, trudno. Kiedyś próbowałam masaży, nawet zrobiłam sobie jakąś kurację z ziół (wkręciłam się w pewne znane forum o powiększaniu biustu) ale dupa, nic z tego, efektów nie było. Mi tycie nie pomaga bo w dupsko mi idzie, nie chcę mieć ponad setki w biodrach. Zaakceptuj siebie.

Gość gość
Idź do warsztatu samochodowego tam sobie napompój powietrza może urosną

Gość gość
Masuj je i nakladej na nie wazeline msujac odrazu widac efekt przed wakacjami bylam plaska przwie jak deska nawet sie ze mnie smiali krzycac deska a jak je codziennie smarowałam i masowałam przyszłam do szkoły to wszyscy sie zdziwili

Gość Pomarańcza

Dziewczyno ja też nie mam dużego biusty ale pocieszam się tym że przynajmniej na starość będe mieć fajne cycki a nie zwisy po kolana z resztą mój chłopak też mi mówi, że on woli takie żeby były zawsze a nie zwisajace dzwony później 😘 nie przejmuj się tym cycki nie są najważniejsze 🙂:classic_biggrin::classic_biggrin: