Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj kolega trzyma,swoja dziewczyne krotko Chyna tez przyjme taka taktyke

Polecane posty

Gość gość

Ogolnie zawsze stawia na,swoim a on sie zhadza na wszystko. Jak mu kiedys sprobowala zrobic awanture to jeden strzal w twarz i skonczyla. Niby sie obrazila a jednak sa nadal razem. a ja co z tego mam ze traktuje z szacunkiem kobiety. Wielkie gowno. Chyba wolicie byc tak potraktowane

Gość gość
beznadzieja, czułabym się jak z jakims ojcem despotą z patologicznej rodziny:o związek ma być przyjemnoscia ale nie dla jednej strony:o chyba ma sporo kasy a laska na to leci

Gość gość
i Ty tak stałeś i patrzyłeś jak ją bije po twarzy?

Gość gość
Nie zrobil jej krzywdy tylko jej przywalil raz a porzadnie ale tak ostrzegawczo. Wyszla z placzem i w szoku. Szczerze to ja tez bylem oniemialy ze on cos takoego zrobil. Ja nigdy nie uderzylemkobiety, nie smialbym nawet! a on bez zbednych ceregieli ukrocil jej awanture

Gość gość
tak, twoj kolega to prawdziwy bohater ! co za zyeby.

Gość gość
Akurat ta taktyka sie sprawdza. Niestety

Gość gość
Jestes tak samo psychiczny jak kolega by w te bzdury wierzyc! Zwalaj na swoje nieudacznictwo!

Gość gość
Nie uważasz, że powinieneś zareagować? Mam nadzieję, że ona od niego odjedzie!!!

Gość gość
zależy od kobiety, niektóre domagają się żeby im w twarz strzelić, skoleji inne zasługują na szacunek. Sztuką jest znaleźć ten drugi typ ;), a z pierwszym wogóle się nie zadawać, szkoda nerwów.

Gość gość
'skoleji' ratunku...

Gość gość
skomentowała kobieta pierwszego typu :P

Gość gość
ha ha, wygrales/as :D

Gość niezznajomy
bicie oznacza żeś przestraszona ciotka i nie powinieneś się wiązać z kobietą

Gość ferdy
Zgadzam się z tym niektórym kobietom trzeba zdzielić, ale są i takie co zasługują na szacunek. Unikajcie choleryczek, cwaniar....

Gość ferdy
Miałem kiedyś dziewczynę, nie uderzyłem jej nigdy, a powinienem. Teraz mam żonę, którą szanuje i ona szanuje mnie. Spotkanie jej w moim życiu sprawiło, że mam takie zdanie, a nie inne. Jakbym oddał mojej poprzedniej partnerce na odchodne może zaczęła by szanować ludzi, a tak współczuje jej obecnemu.

Gość thrhsgwe
A rób co chcesz, będziesz miał taką która się na takie traktowanie zgadza. Jak Ci potrzebny związek na zasadzie ty i tresowana małpka bez własnych potrzeb i własnego zdania, to proszę bardzo , znajdą się chętne i na taki układ...

Gość ferdy
Wszystko zależy od sytuacji i mówienie o tym, że płci słabszej nie wolno lać, bo to wstyd i hańba jest brednią. Kiedy kobieta wykorzystuje słabość do niej urażając lub raniąc nie bądźcie dłużni oko za oko!!! Nie dajcie się sfrajerzyć tak jak ja kiedyś.

Gość gość
Całe życie szanowałem kobiety. A było ich duuuuużo. Nigdy żadnej nie uderzyłem ale teraz wiem, że powinienem. Raz a dobrze, może wtedy nie spotkałoby mnie tyle złego od kobiet.

Gość gość
tylko frajer desperat siedzi z patologiczną niezrównoważoną kobietą którą później bije po pysku bo go zmieszała z błotem jak ostatnią ciotę

Gość ferdy
Nie mówię o tym żeby siedzieć z taką, ale zdzielić i odejść, żeby poczuła się jak to jest.

Gość pieknapanna
Mysle ze to wasza matka dala wam za malo po ryju albo wychowywaliliscie sie na ulicy.Normalny zwiazek polega na partnerstwie i szacunku.A tak naprawde mysle ze ten temat to tylko glupia podpucha bo normalni ludzie tak nie mysla! Czyli powiem he he he he ale smieszne!

Gość gość
No własnie. Na partnerstwie i szacunku z tym, że u kobiet to się kończy jak zobacza innego faceta który im się spodoba.

Gość gość
Przed ślubem ma prawo odejść, bo serce nie sługa, wiem, że to boli, ale co gdybyś Ty się zakochał w innej dziewczynie a do obecnej już byś nic nie czuł, miałaby Cię pobić, nasłać kogoś na Ciebie? Agresją i przemocą nigdy niczego się nie zmieni na lepsze, ktoś się zacznie Ciebie bać i nienawidzić Cię, a dobro i zło powracają.

autorze, a gdyby Cię zdradziła, to chciałbyś, żeby legalnie można było ją zabić? pytam poważnie, narodził się taki projekt - zdrada związku karana śmiercią.