Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnaaaaaa

Zlapalam mojego meza na zdradzie! Mam wybaczyc?

Polecane posty

A macie dzieci? Jak nie to a bym odeszła już po pierwszej zdradzie. Może nie to chcesz usłyszeć, ale co do jego wierności to nie ma szans. Poza tym, zdradza prawie każdy, ale zdradzać trzeba umieć. Skoro wpadł już 2 raz, to nawet nie dba o twój komfort. Jak kochasz to bądź z nim, ale miej świadomość że będzie zdradzał dalej.

Gość gość
jestes tak glupia ze nie dziwie sie temu facetowi ze cie zdradza wybacz mu a on nadal bedzie ci zdradzal a ty idiotko mu wybaczaj no bo dobrze wam razem

Gość gość
zdradził bo ty slaba jestes w te klocki mała

Gość gość
jest słaba w te klocki i słabo mu miecza poleruje :P

Gość gość
niektorzy jestescie tak niekumaci i tak... nieczuli :o jak mozecie zlewac sie w takim temacie? kobiecie jest ciezko (jesli ktos tego nie przezyl to NIE UMIE sobie tego wyobrazic) a wy pieprzycie o polerowaniu miecza :o przenosnia przenosnia, humor humorem, ale chyba jednak nie w temacie :o

Gość gość
Ja pier....ole zastanow sie czemu cie zdradzil... Nie chcialas jako zona ani od tylu ani do buzi nawet czasami ciezko ci bylo nogi rozlozyc to teraz placz ci pozostal.... Jezeli czegos brakuje w malzynstwie to gdzie mial szukac biedak jeden...?

Gość gość
No qwa logiczne, dobrze ze w boordelu nie szukal bo by jeszcze jakiego syfa zalapal

Gość gość
Trzeba było polerować miecz, jak był na to czas.

Gość Luna3333
Ja miałam to samo tylko że ja mam 3dzieci wybaczyłam raz zdradę mu kolejna była końcem związku jestem sama od roku i pracuje mam 1800zł z pracy na czysto i alimentów 2200zł mam 4tyś i żyje jak Pani a on niech idzie dalej się lochać mam bez niego lepiej jak z nim i z perspektywy czasu cieszę się że nie dałam mu tej szansy kolejną swoją też zdradził i będzie nastepna

Gość gość
jak to taki ruc/hacz, to narobi więcej dzieci i alimenty ci zmniejszą.

Gość gość
a daj spokój,co Ty godności nie masz?Kopala w d***la mu zasadz i to solidnego

Gość gość
w d**e go kopnij! jak zdradzil dwa razy, to bedzie zdradzal caly czas! faceci zawsze tak gadaja, ze przepraszaja, bo niemialby im kto gaci smierdzacych prac!

Gość gość
a ja myślę, że to prowo... chyba nie ma takich głupich bab..... :/ Że niby nie dasz w prezencie swojego męża innej ? A przepraszam co on zrobił ? Wtykał w inną szparę i było mu dobrze, a Ty kim jesteś w tym wszystkim ? Służebnicą Pańską ? no nie kumam.... patologiczny ten związek.... 5 lat i 2 zdrady ? haha masakra jakaś, ja myślę że to prowo

Gość gość
Ale powiedział ci ze tylko ciebie kocha.Nawet jak znowu zdradzi to tylko sex.Ciesz sie ze kocha cie i zaakceptuj niewinne zdrady a i nabierze techniki i doświadczenia tak ze w sumie ty tez na tym skorzystasz i będziesz zadowolona

Gość gość
No i co z tego ? To tylko sex .Bez zadnego uczucia .Ja kocha .

Gość gość
Wstydu jej narobił.

Gość rydyryry
nie ma czegos takiego że to tylko seks. Seks w związku jest dopełnieniem uczuć. Seks z kimś innym jest zaprzeczeniem uczuć do osoby z którą sie jest.

Gość gość
Mowil ze kocha tylko ją .A sex bez miłości to jak wizyta na wesolym miasteczku .To tylko rozrywka. Nic wielkiego .Nie ma co dramatyzowac.Milosc to milosc a sex to sex .Gdyby sie w innej kobiecie zakochal ooo to co innego

Gość gość
ja łacze seks z uczuciami i bardzo by mnie bolało jakbym coś takiego od faceta usłyszała. Nie mogłabym z nim być. To by znaczyło,że dla niego niewazne czy seks ze mną czy z inną..to tylko rozrywka..a dla mnie to było kochanie się... nie i jeszcze raz nie. Nigdy nie zaakceptuje takiego spojrzenia na seks. a zdrada to ból serca i duszy jak nawet dla faceta seks to rozrywka to niech sobie zafunduje inne rozrywki,ktore nie zranią jego kobiety. A seks ma przecież z nią to po co inne

Gość gość
Owszem zgadzam się z tobą jesli by chodziło o zdradę kobiety.To bylo by nie wybaczalne .Nie przebaczyl bym jej nigdy

Gość gość
to hipokryta jesteś. W takim razie nie dziw sie ze kobiety też nie chcą wybaczać ja bym nigdy facetowi nie wybaczyła po co być wiernym komuś kto nie jest wierny wiernosc w obie strony albo wcale!

Gość tratra
Tematu nie czytalam. Zdradza, kopnij w d**e i tyle. O czym dyskutowac? Masz honor? Czy poczekasz az kolejny raz zdradzi? Matka polka k***a mac.

Gość gość
Zaraz hipokryta .Tak już jest. Nie mozemy tego zmienić. Można bardzo kochać kobiete bardzo a od czasu do czasu mały smok w bok ale bez zobowiązań .bez uczuć. Sam sex

Gość gość
Zemsta jest slodka , idz na chlopy i zdradz go tez.

Gość gość
głupoty gadasz tak sie usprawiedliwiasz tylko. Pół biedy gdybyś kobiecie pozwolił na to samo - skoro sam jej to robisz a niby ją tak kochasz,czemu ona ma sobie żałować? gdybym miala pewnosc ze kazdy jest taki jak ty,waliłabym was po rogach codziennie dla zemsty na szczescie są lepsi faceci ty w ogole nie wiesz co to miłość

Gość gość
z takim podejsciem jakie masz nie powinienes mieć kobiety tobie wolno wszystko ona ma byc wierna takiemu chamowi podłemu c***a tam kochasz i czego niby nie mozna zmienić gdybys nie chcial nie zdradzalbys to nie natura ale twoj kaprys

Gość gość
no wlasnie ! zdradz go i powiedz mu o tym i dodaj "teraz jestesmy kwita"

Gość gość
no wlasnie ! zdradz go i powiedz mu o tym i dodaj "teraz jestesmy kwita"

Gość gość
kiedys ogladalam w tv./niemcy/taki program typu show- czy jakos tak i jest para mlodych ludzi a tematem jest i uwaga - niespodzianka, wszystko fajnie ludzie klaszcza oni sie ciesza prowadzaca program pyta sie jego czy kocha ja,on mowi ze tak i pozniej jej sie pyta i pada tez taka odp. no i jak juz wszyscy sa szczesliwi przechodzimy do nastepnego punktu czyli niespodzianki i wtedy dziewczyna mowi do niego ze bardzo go kocha i nie chce stracic go wiec dlatego tu i teraz musi przyznac sie ze ... go zdradzila ! na widowni robi sie cicho i wszyscy patrza teraz tylko na niego a ona pyta - wybaczysz mi ? on sztywnieje jakby, robi sie kredowo blady i po dluzszej przerwie w koncu wypowiada - tak ! - haa ha a ludziska maja niezly ubaw ale to nie koniec bo pojawili sie znowu po okolo miesiacu w tymze programie i teraz on zapewnial bardzo, bardzo goraco ze ja kocha i ze ma "niespodzianke" dla niej- jaka? a taka ze ja zdradzil ... i teraz chce wiedziec czy ona go nadal kocha ! - to sie nazywa schow- haa ha ha