Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanki jaki zapach polecacie

Polecane posty

Gość gość

lubię świeżość może nutkę kwiatów, zapach bardziej słodki :) a do wyboru mam dwa z tych: euphoria ck truth ck euphoria blossom ck ck one shock ckin2u ck eternity la vie est belle lancome lancome hypnose paco rabanne lady million paco rabanne black xs dior jadore dior miss cherie dior dolce vita dior dune dior addict dior addict2 trissardi donna chanel 5 coco chanel noir coco chanel mademoiselle chanel chance armani diamonds armani idole armani code armani mania armani aqua di gio armani aqua di gioa d&g light blue d&g the one d&g rose the one versace bright crystal (różowe) versace versence (zielone) versace vanitas (złote) lacoste pour femme (żółte) lacoste love of pink lacoste touch of spring lacoste touch of sun lacoste joy of pink bruno banani magic women bruno banani pink ysl elle ysl paradise gucci guilty gucci rush 2 gucci envy me gucci envy me 2 angel terry mugler dkny zielone jabłuszko hugo boss intense hugo boss orange hugo boss xx hugo boss deep red hugo boss nuit hugo boss femme hugo boss pure purple charchel amor amor charchel amor amor in flash davidoff cool water kenzo flowertag kenzo jungle 212 vip carolina herrera chloe see by chloe lady gaga fame diesel fuel for life premier jour nina ricci elizabeth arden green tea lacoste pink miałam i bardzo mi pasował ten zapach, więc coś w tych nutach jak najbardziej. z góry bardzo dziękuję za pomoc :)