Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuza238545

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Zuza238545

Witam, Z mężem staramy się o dziecko. Aby było nam łatwiej zakupiłam Test owulacyjny. 1,2 test wynik ujemny 3 i 4 wynik był dodatni.Niestety przez te 2 dni nie widzieliśmy się z mężem z powodu rożnych zmian w pracy i nie mogliśmy współżyć. Dziś współżyliśmy, ale tak wyszło, że mąż z przyzwyczajenia nie skończył we mnie do końca, lecz nie zdążył wyjąć przed rozpoczęciem wytrysku, więc coś mogło pozostać we mnie. Dziś wieczorem zrobiło am ostatni test wynik był ujemny. Czy mimo to jeśli przez dwa dni test był pozytywny i dziś współdzielimy bez żadnego zabezpieczenia możne dojść do zapłodnienia?

Gość gość
Proponuje zostawic testy i wyliczyc tylko mniej wiecej dni plodne, wiem z doswiadczenia ze seks stanie sie zaraz obowiazkiem a nie przyjemnoscia, uzywalam testow owulacyjnych do czasu kiedy zadzwonilam do meza ze to ten dzien i musi wrocic z pracy dwie godziny wczesniej bo ja zaraz wychodze na druga zmiane, to bya juz obsesja na tym punkcie, szanse sa ale bardzo male

Gość lejjdiiiii
Trzeba być nieźle pieprzniętym żeby organizować swojemu chłopu przymusowe ustawki na krycie :D

Gość gość
Haha dobre z tymi uustawkami!!!!