Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blagam o pomoc, ROZSTĘPY

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat, po mojej ostatniej pracy przytylam prawie 20kg w pol roku, nie jaddlam duzo, w sumie to prawie w ogole. W pracy mialam nakaz picia alkoholu i od tego tak przytylam. Teraz tez nie jem duźo. Jakies 3 mies temu pojawily sie rozstepy na boczkach, udach i bardzo wielkie na lydkach i pod kolanami. Poradzcie co z nimi zrobic. Smaruje pare razy dziennie kremami i nawet kremami dla mam i nic, masuje po parenascie min a i tak codziennie rano pojawiaja sie nowe. Dodam ze jeszcźe wszystkie sa czerwone.

Gość gość
o to w jakim zawodzie pracowałaś?

Gość gość
barmanka

Gość gość
nie wiem czy da się to usunąc bez fachowej pomocy, kremy zbyt dużo nie dadzą na takie rozstępy.

Gość gość
wiem czytalam o jakis laserach itd. Chodzi mi o zdanie kobiet, ktore sie z tym spotkaly, jak sobie radzily, co stosowaly

Gość gość
z nic nie jedzenia przytyłaś 20 kg ? Coś tu jest nie tak , w takie rzeczy nie wierzę . Może chora jesteś ?

Gość gość
pracowalam 6 nocek w tygodniu po 10-12h. Pilam ok 0.7l whisky, jakies likiery, szampany. Duzo tego bylo. Wiekszosc dnia odsypialam ogarnialam sie, gotowalam jakies zupy albo spaghetti zalezy na co mialam czas i szlam do pracy. W pracy tak ok 2 w nocy jadlysmy po zupce chinskiej bo na nic i innego nie bylo czasu.

Gość gość
up

Gość gość
19 latka z ciałem starej babci, bleee :O

Ja tez mam rozstępy, niż zaszłam w ciążę przytyłam 25 kg. Okazało się, że mam niedoczynność tarczycy. Teraz jestem w 3 miesiącu ciąży i już zaczęłam stosować oliwkę do dzieci. Podobno pomaga. Spróbuj, może pomoże.

Gość gość
rostępów nie da się usunąć w domu ale Twoimi sposobami zmniejszysz po pewnym czasie ich widoczność.

Gość gość
rodzina namawia mnie na te badania odnosnie tarczycy ale troche sie boje. Waze 65 kg nie wygladam aź tak zle. Ty od tej starej babci- ciekawe jak ty wygladasz ;)

Gość gość
Tez tak mialam, mam 22 lata i w krotkim czasie duzoprzytylam. Smarowalam kremami i troche pomoglo, nie stac mnie na lasery. Tylko ze moje rozstepy nie byly duze