Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczek czwartkowy

czy ktoras z was brala pigulke po ?? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość paczek czwartkowy

nie mam okresu po tej pigulce juz 63 dni, tzn od razu po niej chyba 3 dni po wzięciu dostalam okres ale od tamtej pory nie mam ... w ciazy nie jestem bo robilam testy ... do ginekologa nie pojde bo przebywam za granica poki co... ja wiem ze po tej tabletce okres moze sie spoznic ale zeby az 2 miesiace?

Gość gość
taka tabletka to bomba hormonalna, może się dziać wszystko

Gość paczek czwartkowy
wiem wiem czytalam o tym ale wszedzie pisalo kolo 2 tygodni , 3 , miesiąca, a mi sie spoznia juz 2 miesiace ... boje sie ... jak tylko bede w polsce musze isc do ginekologa

Gość gość
Mi się tak nie zdarzyło, ale zgadzam się, bomba hormonalna i wszystko może się zdarzyć, więc ja bym czekała spokojnie. Zresztą nawet jest os w ulotce na ten temat, ze może tak być.

Gość gość
no właśnie forum niestety nic nie pomoże, najlepsza będzie wizyta u ginekologa, taki czas to definitywnie trochę za długo :)

Gość paczek czwartkowy
BOJE SIE

Gość gość
Ale czego się boisz, tak może być, potem wróci do normy. Oczywiście do ginekologa idź na wszelki wypadek.

Gość gość
rozumiem strach, jednak pamiętaj że są kobiety, które miesiączkują rzadko, albo przy tabletkach antykoncepcyjnych też nie mają okresu miesiąc lub dwa, znam nawet przypadek gdzie stres przesunął miesiączkę o miesiąc...w ciąży nie jesteś wiec spokojnie poczekaj do wizyty u ginekologa :)

Gość gość
ja brałam dawno temu 2 razy i okres miałam normalnie...

Gość paczek czwartkowy
dziekuje za komentarze...pamietam kiedys po antybiotyku okres tez mi sie spoznial 2 miesiace... widocznie moj organizm tak reaguje na roznego rodzaju tablety ...