Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcianaciaza

chce aborcji

Polecane posty

Gość niechcianaciaza

nie chce tego dziecka, jak bedzie trzeba to sama je sobie wyskrobie!

Gość gość
Je/bn/ij się w głowę!! Skoro nie chciałaś bachora to na ch/uj się ruch/ała/ś? Skoro się nie potrafi uprawiać seksu z zabezpieczeniem,gdyż nie chce się ciąży,to się po prostu tego nie robi. To tak jak byś człowieka zabiła. Lepiej urodź to dziecko i oddaj do adopcji..zostawiając w szpitalu. ŻEGNAM .

Gość niechcianaciaza
Nie bede tyla jak swinia, wole usunac i miec to z glowy.

Gość gość
To się nie pier/dol na prawo i lewo bez antykoncepcji jak nie chcesz wyglądać jak świnia. Widać,że młoda jesteś,bo taka głu/pia,że aż głowa boli..

Gość niechcianaciaza
akurat mam jednego partnera, mam 28 lat, dobra prace ale nie widzi mi sie dziecko, nie wyobrazam sobie tego nie czuje instynktu i w ogole. Nie chce bachora w domu, chce byc wolna i niezalezna.

Gość gość
stało się, masz w sobie nowe zycie, jak nie chcesz to zostaw w szpitalu,ty już jesteś matką, tylko jaką? taką co chce zmordować swoje już żyjące dziecko kiedyś tez bylaś taka maluśka w łonie swojej matki są ludzie gotowi wychować tego człowieczka, będą je całować, przytulać i trzymaćza rączkę oddaj je takim ludziom

Gość gość
to było się zabezpieczać a teraz to musisz urodzić,

Gość gość
To się zabezpieczaj jak nie potrafisz być odpowiedzialna ...

Gość niechcianaciaza
i co powiem ludziom? nie mam czasu na urlopy, poród i tego typu rzeczy.

Gość gość
Nie zabijaj ! Pan Jezus niedlugo powroci . Nie zalezy Ci na zbawieniu duszy i zyciu wiecznym w raj? Poczytaj : paruzja info pl

Gość gość
.

Gość niechcianaciaza
nie wierze w boga

Gość gość
Usuń sobie od razu cała macice w razie czego na przyszłość co by ci dziecko nie kolidowalo z twoim wspaniałym życiem w przyszłości

Gość gość
Prowokacja.

Gość gość
Mam 18lat ty 28 co powinnaś być bardziej dojrzała,odpowiedzialna itd,a widzę,że ja bardziej zdrowo myślę od ciebie.. bo skoro nie chce się mieć dzieci to czemu się nie zabezpieczasz? Normalnie,aż mnie skręca jak słyszę takie teksty "nie chcę dziecka,chcę aborcji" ludzie! Po to są prezerwatywy,tabletki,spirale i inne rzeczy które nie doprowadzają do niechcianej ciąży..oczywiście to nie jest 100% antykoncepcja,ale chyba lepiej tak niż w cale..

Gość gość
ten maluszek śpi sobie teraz słodko a ty piszesz tu, że czeka go śmierć śmierć na którą ty go chcesz skazać ne zal ci że nie zobaczy słońca? że nie pobawi sie pileczką?

Gość niechcianaciaza
wy nawet nie potraficie zrozumiec kogos kto jest inny niz wy dla kogo liczy sie kariera i pieniadze

Gość gość
Bo jak można zrozumieć egoistkę? I nieodpowiedzialną kobietę?

Gość niechcianaciaza
a skad wiecie ze sie nie zabezpieczalam? dla mnie samej to jest zaskoczenie, bralam tabletki i uzywalam prezerwatyw.

Gość gość
nic nie powiesz ludziom

Gość gość
Chociaż dalej nie odpowiedziałaś na pytanie.. Skoro nie chciałaś dziecka to czemu się nie zabezpieczyłaś?

Gość gość
tabletki i prezerwatywy,a z tego ciąża? Chyba autorka trochę kłamie : )

Gość niechcianaciaza
Gość 00:18 tępy jesteś czy czytać nie potrafisz?

Gość gość
Nie no spoko rozumiem. Każdy ma w życiu swoje priorytety. Tylko kiedyś nie płacz że sobie życie zmarnowalas w pogoni za kariera i pieniędzmi. A tak swoją drogą można i robić karierę i mieć rodzinę dzieci i czerpać satysfakcję z zycia. Bo żyć trzeba chcieć i umiec

Gość gość
prowokacja na całego !!! brala tabletki i używała prezerwatyw i zaszła w ciążę nie ma sensu produkować sie w tym temacie.....

Gość niechcianaciaza
Tak, tabletki i prezerwatywy, nie mowie, bo czasem sie z tabletka spoznilam ale naprawde bardzo uwazalam

Gość gość
To zacznij wierzyc w Boga , Pan Jezus dla Ciebie umarl i zaplacil za wszystkie Twoje winy bys mogla miec zycie wieczne , docen to i podziekuj za ten dar i przepraszaj za winy . Wejdz na paruzja info pl , a moze sie nawrocisz . Pamietaj to zycie kiedys przeminie , my nie jestesmy z tego swiata , naszym przeznaczeniem jest zycie wieczne w Raju z naszymi zmartwywstalymi bliskimi ,ktorzy juz pomarli . Paruzja info pl .

Gość gość
niechcianaciaza Czytać potrafię,ale zadawałam pytanie w tym samym czasie co ty.. tępaku !

Gość sgehgrtghtgh
"stało się, masz w sobie nowe zycie, jak nie chcesz to zostaw w szpitalu,ty już jesteś matką, tylko jaką? taką co chce zmordować swoje już żyjące dziecko" ŻYJĄCE JUŻ hahahahahahhahahaha no k***a jebne :D chyba cie posrało dziewczynko, co za p********ie, idź sie leczyć