Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takiej pracy

Polecane posty

Gość gość

Praca na umowę o pracę 3/4 etatu od pon-pt, weekendy wolne. Godziny pracy 10-15, wynagrodzenie 1100zł/rękę. Pracuję w takiej pracy i uważam że jest to spoko opcja, ludzie harują na produkcji na full etat za 1200zł a ja za nie haruję tylko spokojnie pracuję i zarabiam tylko 100zł mniej.

Gość gość
jaka to praca co robisz

Gość gość
Jeżdżę samochodem i zbieram zwroty po punktach sklepowych. Zazwyczaj robię 15-18 sklepów dziennie.

Gość gość
Fajnie tak, też bym tak chciał.

Gość gość
a ile godzin wynosi caly etat w polsce jak autorka pracuje 5h dziennie czyli 20h tygodniowo. Uwazam ze taka praca jest spoko dla kobiety ktora spelnia sie w domu przy wychowywaniu dzieci i przy okazji troche pracuje. Rano wyprawi dzieci i meza z domu sama jedzie do pracy. A juz o 15 ja konczy wiec przychodzi do domu gotuje obia di czeka na dzieciaki ze skzoly i meza z pracy. Idealnie i wszystko zrobi i w pracy jest. Natomiast jezeli ktos ma taka prace jest mlody i dopiero chce zalozyc rodzine - to to jest masakra.....to tylko tysiac z hakiem....

Gość gość
mysle że to dobra praca to jest 3/4 etatu nienarobisz się i pewnie to nie stresująca praca,

Gość gość
wszystko ok jak masz 2o lat i zero obawiazkow ja mam oplat 1600 wiec mnie by to nie cieszylo

Gość gość
Mam dziecko i za tyle właśnie pracuję, żona zarabia 1000zł, razem mamy 2100zł i starcza nam na wszystko. Mieszkamy w domku rodzinnym z rodzicami.

Gość gość
Ja pracuję 8 godzin dziennie + soboty i zarabiam 1000zł/rękę :(

Gość gość
polacy zawsze byli zadowoleniz biedy wiec ok nie dziwi mnie to facet 1000zl plis

Gość gość
00:08 Gdybyś nie mieszkał w domku z rodzicami to musiałbyś mieć jakiś 1000 więcej :)

Gość gość
Takie czasy, co z tego że facet 1000zł ? co to ma znaczyć to plis. No przepraszam Cię bardzo ale jeśli w dzisiejszych czasach jest 100 chętnych na jedno miejsce pracy a zarobki są jakie są to chyba lepiej mieć 1000zł niż być śmierdzącym leniem i nie pracować prawda ?

Gość nikol_aa
Zgadzam się, jeśli nie ma innej lepiej płatnej pracy to 1000zł chcąc nie chcąc musi wystarczyć a lepsze to niż nic. Wolę faceta który zarabia tego tysiaka niż takiego który potrafi tylko gadać i nic nie zarabia.

Gość gość
w dzisiejszych czasch to wszystko jest wielką nie wiadoma, niektórym opłaca sie pobierac zasiłki, alimentybo przeciez do minimalnej już nie wiele brakuje... No niestety u nas minimalna znaczy głodowa a takich jest wiekszosc umów

Gość gość
ale powod do dumy to to nie jest na form europejskim

Gość sgehgrtghtgh
prawda.

Gość ALEXA776
Połowa Polaków pracuje za takie pensje więc musielibyście śmiać się tutaj z połowy Polski. Tylko nieliczni zarabiają więcej niż 2tyś/rękę. Poza tym @nikol_aa dobrze napisała że lepiej mieć 1000zł niż nic. Taki człowiek który pracuje ma u mnie szacunek a taki który jest leniem i nie pójdzie do pracy za tysiąc złotych jest dla mnie zerem.

Gość Marcin KUTR78
Biorąc pod uwagę ilość godzin w tygodniu do tego wolne weekendy i lekką pracę to zarabiasz bardzo fajnie. U nas na produkcji zarabiamy nie wiele więcej a pracujemy po 8 godzin dziennie na trzy zmiany czasem weekendy też.