Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celineeeee

SEKS z EX.

Polecane posty

Gość Celineeeee

Z pierwszym facetem byłam około 4,5 roku. Zerwałam, ogólnie się psuło, dużo by opowiadać. Zaczęliśmy ze sobą być będąc dzieciakami, mieliśmy około 15 lat. Z kolejnym byłam ponad 5 lat, zerwałam z nim jakoś 2 miesiące temu, ogólnie można powiedzieć, że związek był toksyczny. W międzyczasie, po kilku miesiącach mój pierwszy również związał się z dziewczyną i jest z nią również obecnie prawie 5 lat. Ona była pośrednim powodem końca naszego związku obok wypalenia, ale nie, nie zdradził mnie z nią, przynajmniej oficjalnie). Przez te 5 lat nie mieliśmy praktycznie kontaktu - pierwszy rok od zerwania jeszcze go utrzymywaliśmy, potem mój facet tego nie chciał, a w ciągu ostatniego 1,5 roku spotkaliśmy się 3 razy w tajemnicy i to dwa razy z wspólną znajomą). Tydzień temu spotkaliśmy się sami, on wyszedł z inicjatywą, spotkaliśmy się u niego, siedzieliśmy całą noc, wspominaliśmy, napiliśmy, no i kochaliśmy :P Czyli zdradził swoją dziewczynę (btw jak ja jej nie cierpię). Co o tym sądzicie? Co nim kieruje? Pociągnąć to dalej? W sensie spotkań w sekrecie? Z tego co na drugi dzień pisaliśmy wiem, że ma wyrzuty sumienia, ale z drugiej strony mówił, że w końcu wydarzyło się coś czego mu brakowało (nie chodzi tylko o seks, tylko ogólnie o bliskość mojej osoby, bo cały czas tęskni, zawsze byłam dla niego ważna, czaicie, takie tam pierdoły :P). Myślałam, że się wystraszy, że to jednorazowa sytuacja, ale od tego czasu prawie codziennie na krótko się odzywa. Gdy tak o tym myślę, to w zasadzie nie wyobrażam sobie powrotu do niego...I chyba nie chcę. Ale nie wiem czy, jeśli byłaby jeszcze okazja do powtórzenia wiadomo czego to ją wykorzystać /w pewnym sensie jego/ czy nie bawić się w takie rzeczy. Jak do tego podchodzicie? Jakby co tak jak wspominałam jego dziewczyny mi nie żal, bo nasz związek zniszczył się min. przez nią, ale i tak nieco dziwnie.

Gość gość
sex przed ślubem nie przyniesie nic dobrego

Gość Celineeeee
za późno :P

Gość gość
zalezy co go laczy z ta laska, jesli ja kocha, to zapomnij, mozesz byc dla niego odskocznia, chwila zapomnienia, balabym sie w to angazowac, nie zal ci laski?troche nieladnie!

Gość sgehgrtghtgh
odskocznią? raczej na odwrót, tak jak napisałam, nie chcę go odbić, nie chcę się z nim znów wiązać, żadnego angażowania się, spokojnie :P jestem świeżo po 5 letnim związku, a obawiam się, że uczucie jeszcze nie minęło mimo, że to ja zerwałam. powiedział, że mu na niej zależy, ale czy gdyby tak było w 100% tęskniłby za mną i szukał kontaktu? lubimy się i dobrze rozumiemy, niedługo minie 10 lat odkąd sie poznaliśmy. i nie, nie jest mi jej żal, bo raz, że raczej się o tym nie dowie, dwa, jej nie było mnie żal, gdy z nim kręciła ;) karma do niej wróciła w pewnym sensie można rzec.

Gość Celineeeee
odskocznią? raczej na odwrót, tak jak napisałam, nie chcę go odbić, nie chcę się z nim znów wiązać, żadnego angażowania się, spokojnie jezyk.gif jestem świeżo po 5 letnim związku, a obawiam się, że uczucie jeszcze nie minęło mimo, że to ja zerwałam. powiedział, że mu na niej zależy, ale czy gdyby tak było w 100% tęskniłby za mną i szukał kontaktu? lubimy się i dobrze rozumiemy, niedługo minie 10 lat odkąd sie poznaliśmy. i nie, nie jest mi jej żal, bo raz, że raczej się o tym nie dowie, dwa, jej nie było mnie żal, gdy z nim kręciła oczko.gif karma do niej wróciła w pewnym sensie można rzec. sorry wcześniej napisałam pod innym nickiem :P