Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Było mi tak miło że w końcu ktoś mnie zauważył

Polecane posty

Gość gość

poczułam się nagle ważna i potrzebna, a moje poczucie wartości g***townie podskoczyło w górę, ale widzę, że to tylko było złudzenie i tak naprawdę jestem śmieciem, który nikogo nie obchodzi...

Gość gość
Zawsze tak jest... Wystarczy, że ktoś zwróci na mnie uwagę, powie coś miłego, a ja zaczynam do niego lgnąć spragniona ciepła i miłości. :(

Gość gość
przestań sie mazgaic bo bedziesz brzydka..

Gość gość
Mogę płakać ile chcę, przynajmniej zrzucę ciężar z siebie. Dlaczego ciągle tak jest, dlaczego tracę głowę dla kogoś, kto okaże mi tylko ciut zainteresowania?

Gość gość
Czemu nic nie napiszecie?

Gość gość
Nikt nic nie poradzi, nie powie, jak się z tym uporać...

Gość gość
śmieciem to są prawiki z kafe. a Tobą ktoś się zainteresował przynajmniej :D nie jest zle:)

Gość gość
Ale nic nie doradziliście co z tym zrobić?

Gość gość
no nie wiem, może dowartosciowac siebie??

mówi się, że trzeba szukać swojej drugiej połówki. ja mówię, że to bzdura. Nie jestem połową siebie bez faceta u boku. jestem świetną kobietą, która ma mnóstwo do zaoferowania. I zdaję sobie z tego sprawę. Zdarzyło Ci się wielokrotnie źle ulokować uczucia, ale skąd mamy wiedzieć na początku znajomości w jakim kierunku się rozwinie? nie znamy przyszłości. musisz zacząć lubić siebie i sama siebie obchodzić. pomyśl sobie co byś powiedziała przyjaciółce, która miałaby podobny problem? Że ma rację, że jest beznadziejna? Oczywiście, że nie! Więc dlaczego wmawiasz to sobie Dziewczyno!?

Gość kulturalny przewodnik po warsz
Uszy do góry :) trochę wiary w siebie (nie wszyscy ludzie to szczochy nie warte nawet tego aby im czerp obsikać/nasrać na ryj etc.vide gość z 2014-02-28 01:53:13 ) :)

Gość gość
prawiczko-fobicy sá w miare ok martwi mnie ich zauwazalna niechec do seksu analnego ale ponoc i z tego sie wyrasta .