Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zespół The Best Band Siedlce

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym wszystkich szukających ostrzec przed tym zespołem. Grali u mnie i jestem bardzo niezadowolony. Chłopaki przesadzają z alkoholem. Jak skończyła się wódka na ich stole to wzięli ze stołu obok! Na oczepinach jeden o mały włos nie zasnął za stołem, które i tak były długie nudne. Nie trzymają się umowy, nie było wszystkiego co ustaliliśmy. Robili długie przerwy. Jedyne co na plus to ładny głos (szczególnie dziewczyny). Drugi raz na pewno nie wziąłbym ich i jeszcze za takie pieniądze.

Gość taaaki gość
ja odradzam kapelę Dance4ever nadęte,bufoniaste i zarozumiałe tępoty i koła muzyczne ! Jak zwrócić im uwagę,że za głośno - obrażeni ... I ten repertuar. Żle dobrany,źle zaśpiewany...rozpacz

Gość gość
Witam Trafiłam na ten post przypadkowo i nie zgodzę się co do opinii o zespole The Best Band !!! Grali u nas na weselu, przedtem zanim wzięliśmy ich na nasze wesele, bawiliśmy się na 2 weselach na których grali i nie potwierdzam żadnego zarzutu o którym pisze "gość". Na każdym weselu i na swoim, wybawiliśmy się bardzo. I to nie oni robili przerwy tylko goście zmęczeni schodzili z parkietu bo musieli odpocząć. Mają bardzo dużo energii, bawią się na scenie, super śpiewają i to wszystko udziela się gościom. Co do alkoholu to nie zauważyłam aby mieli z nim problem. Oczepiny z klasą, bez nieprzyzwoitych zabaw, dokładnie takie jak chcieliśmy. Repertuar na czasie i dobrany do naszych oczekiwań. Nie wyobrażam sobie, że mogliby gdzieś zagrać tak jak w opisie powyżej. Dla nas to naprawdę profesjonaliści w każdym calu i szczerze ich polecamy !!! Pozdrawiamy Pana Huberta, Pana Andrzeja i całą ekipę i jeszcze raz dziękujemy !!! Kasia i Darek

nie znam ani Thebest Band ani Dance4ever ale polecam Travelling Band travellingband.pl