Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety ktore pracują tak bardzo zieją nienawiścia do niepracujących

Polecane posty

Gość gość
28.02.14 [zgłoś do usunięcia] poli30 ja sobie emeryturę sama opłacam także o to się nie martwię Odpowiedz na ten temat » A z czego jak nie pracujesz?

Gość gość
Tematy o niepracujących kobietach zakładają faceci. Jest tu na forum taki sfrustrowany typ który ciągle zakłada tematy o niepracujących kobietach utrzymywanych przez faceta.

widze raczej cos odwrotnego,to niepüracuje smieja sie z tych,ktore pracuja.ostatno dowiedzialam sie na kafe,ze przegralam zycie,bo pracuje hehe

Gość gość
.

O właśnie :) gdybym nie miała zamiaru pracować też pewnie opłacałabym sobie emeryturę sama :) od razu powiem, że z kasy za wynajem mieszkania po prababci, żeby nie było że z okradania ciężko pracującego męża :p

Gość poli30
jak to z czego,z pieniędzy męża...a co tobie też coś nie pasuje?

Gość gość
Nie zauważyłam.Póki co to na mnie strasznie jadą kobiety, które nie pracują. Wmawiają mi,że mam złą pracę, bo kobieta nie może mieć dobrej i niezaradnego faceta, bo im się w głowie nie mieści, że mając możliwość nie pracować - pracuję.

Gość gość
To nie pisz ze sama opłacasz TYLKO MĄŻ FRAJER OPŁACA

Gość gość
poli30------masz zalozony III filar? ja jak narazie na lokate sobie odkladam na ten cel

Gość gość
gość To nie pisz ze sama opłacasz TYLKO MĄŻ FRAJER OPŁACA X te, sfrustrowana!!! wypad stąd:)

Gość poli30
nie,nie trzeci filar...mam oplacaną emeryturę w HMI Ergo Hestia

Gość poli30
taaa frajer bo mnie kocha i chce bym miała dobrze...wypad stąd frustratko :O

Gość gość
Poli a obciągasz z połykiem mężowi?

Gość gość
Dobre- sama opłaca- hahahaha

Gość poli30
na takie denne pytania nie będę się odnosić

Gość gość
tak wszystkie o******mi z polykiem? a ty co?? nie obciągasz mężowi?? no to tylko czekaj az cie zostawi dla takiej co to robi profesjonalnie:)

Gość gość
Mój może mnie zostawiać , nie zostanę z ręką w nocniku. O alimenty też nie będę musiala żebrać, bo jestem niezależna.

Gość gość
gość Mój może mnie zostawiać , nie zostanę z ręką w nocniku. O alimenty też nie będę musiala żebrać, bo jestem niezależna. X no jesli ty wszystko sprowadzasz do pieniędzy ... super podejscie, -niech mnie zostawia, kase mam!!:)

Gość gość
Nie warto ciągnąć tematu. One są najmądrzejsze, kasy mają w brud. Zabezpieczone spadkami, inwestycjami na giełdach na co najmniej dwa pokolenia. Żyją tylko dla miłośc*****eniądze są nie ważne. W razie czego będą żyć dalej tylko uczuciami.Patologia niestety żyje tylko z dnia na dzień, przyszłość i przewidywalność nie ma u nich jakiegokolwiek znaczenia. Dobrze , że życie jest bardzo nie przewidywalne i zawsze weryfikuje taką głupotę.

Gość gość
Ja rowniez nie pracuje.Wczesniej pracowalam prawie 10 lat,ale mialam ciezki wypadek samochodem.Po nim mam rente chorobowa od kilku lat.Po wygladzie to juz wrocilam do stanu sprzed wypadku,ale w srodku nadal jestem bardzo chora.Siedze w domu,bo moj maz sie bardzo o mnie martwi i dla niego nie ma znaczenia czy mam ta rente czy nie.Ale moja siostra na poczatku to rozumiala,ze jestem na tej rencie.A tetaz to ze mna nawet nie rozmawia,bo jest wsciekla i nie rozumie,ze moj maz akceptuje to,ze jstem w domu.Ona i moj szwagier to maja fiola na punkcie zarabiania pieniedzy.