Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buraczany kolor zycia

Różowy śluz

Polecane posty

Od 1,5 roku zażywam tabletki antykoncepcyjne. Ostatnio miałam krwawienie z odstawienia. Było intensywne ale o troszkę krótsze niż zwykle. Dodam może, że nowe opakowanie zaczęłam dzień wcześniej. Zamiast we wtorek wzięłam w poniedziałek. We wtorek juz nie plamiłam w środę również. W środę wieczorem pojawił się lekko różowy śluz ale myślałam, że to minie. Natomiast w czwartek był ciąg dalszy dalej różowy i więcej i dzisiaj jest to samo :/. Czego to może być przyczyna? Nigdy wcześniej tak nie miałam.

Gość gość
nadżerka, zaburzenia hormonalne, uraz mechaniczny

podobno mam niewielka nadzerke i do obserwacji. Dwoch lekarzy wspomnialo o niewielkiej nadzerce i obaj uznali ze do obserwacji. Trzeci nic nie wspomnial. Uraz mechaniczny szczegolnie wywolany seksem wykluczam bo spalam z partnerem ok 2 tygodnie temu. Mam wizyte u lekarza ale dopiero za miesiac.

Raczej ciąże powinnam wykluczyć? Dostałam krwawienie z ostawienia więc o ten aspekt chyba nie powinnam się martwic?

Gość gość
zrób test bo tylko to da c***ewność.

Gość ona3082
Nadżerki sie nie obserwuje tylko się ją leczy!!! zrób kolposkopie czy nie ma zmian na niej! wiem co mówię, mi tak obserwowano 12 lat i wyhodowałam sobie raka przedinwazyjnego... krwawienie przy nadżerce to nic dobrego niestety :/

Gość gość
Co do leczenia to slyszlam rozne opinie. Niektorzy potem mieli dalsze problemy bo np zla metode zastosowano