Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aloes28

zniszczone włosy

Polecane posty

Gość Aloes28

Strasznie zniszczyłam włosy po rozjaśnianiu do tego stopnia że kiedy myje włosy i są mokre to ciągną się jak guma, a kiedy wyschną są suche i łamliwe i najgorsze jest to ze najbardziej zniszczone są od góry i nie mogę tego ściąć. Miałam blond włosy i nie wiem co mnie podkusiło żeby zrobić ciemniejsze, wyszły mi szarawe, a ja chciałabym znowu mieć blond. W tym momencie fryzjerka powiedziała mi że mi teraz nie rozjaśni bo mi wypadną. Miała któraś z Was podobny problem? Jak zregenerować tak zniszczone włosy? Mogłabym za 4 lub 5 miesięcy znowu rozjaśniać?

Gość gość
chryste panie, sama mówisz, że zniszczyłaś włosy rozjaśnianiem do tego stopnia, że są w masakrycznym stanie i chcesz je znów rozjaśnić? 5 miesięcy nie wystarczy aby zregenerować tak zniszczone włosy. daj im odpocząć conajmniej rok, na pewno będziesz musiała stosować olejowanie, odżywki, łagodne szampony, koniecznie musisz odstawić suszarkę, farby do włosów i ew. prostownicę no i ścinaj stopniowo to czego już uratować się nie da u mnie trwało to dwa lata nim doprowadziłam swoje włosy do ładu. też spaprałam je rozjaśnianiem, dodatkowo dało im w kość opalanie na solarium i prostownica