Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konkubina czyli partnerka bez praw

Polecane posty

Gość gość

Legalizacja konkubinatów to przykład jak chory jest nasz sejm i jak chorzy ludzie tam są. zamiast zająć się czymś istotnym, sieją propagandę i robią zamieszanie po to aby zamydlić oczy ludziom i ukryć swe prawdziwe intencje. Człowiek w pewnym momencie powinien się zdecydować czy jest gotów na związek czy nie, jeśli nie to niech wraca do swojej piaskownicy i sika w majtki dalej, bo jak z takiego związku wyjdą ludzie to nie ma co oczekiwać zdrowych psychicznie obywateli. Konkubinat w góle jest zły. Małżenstwo jest i dobre i pozyteczne. Jezeli ludzi sa powazni i dosrosli i naprawde sie kochaja to malzenstwo jest czyms pieknym ale jak ktos nie dojrzal... i mysli ze zycie to ciągła zabawa to nie mamy o czym rozmawiać :)

Gość gość
zaraz bedzie zlot zgorzkniałych przemądrzałych konkubin

Gość gość
Zaraz przylecą te debilki żony, które są w związku małżeńskim ze względu na lokum u boku męża i ewentualną schedę po nim. :D

Gość gość
Nie kumam o co chodzi. Przecież konkubina ma sporo praw, nie trzeba brać ślubu.

Gość gość
Widać to, że coraz więcej kobiet godzi się być kukłą do zaspakajania potrzeb seksualnych bez żadnych zobowiązań. Samczyk kiedy chce to sobie porzuci i zmieni, później zostaje panna na lodzie i nicość.

Gość gość
konkubinat to patologia

Gość gość
Za komuny zawierano związki małżeńskie, za demokracji preferowana jest prostytucja.

Gość gość
ja tam nie jestem jakąś katoliczką nie chodze do kościoła, mam ślub cywilny i jestem zadowolona nie chciałbym być konkubiną

Gość gość
Albo laska porzuci i zmieni. Albo nikt nie porzuci nikogo

Gość gość
konkubinat jest dobry jesli facet chce mieć nadal poczucie wolności. Jeśli będzie po ślubie to będzie pozamiatane, w razie jakiegoś "ale" i próby rozejscia sie, trzeba latać po sądach, potem szarpanina o majątek itp W momencie gdy jest w konkubinacie i chce sie z kobietą rozejsc to po prostu mówi jej "pakuj sie i w/y/p/i/e/r/d/a/l/a/j - tam są drzwi! (pokazując palcem na drzwi)" i nie obchodzi go dosłownie nic więcej, bo prawnie z tą kobietą nie miał zupełnie NIC, zadnych zobowiązań, w świetle prawa jest dla niego zwykłą obcą kobietą. I to jest wlasnie fajne, znudzi mi sie babka to ją w/y/j/e/b/i/e i szlus :) głupie są tylko te baby które sie na to godzą, ale to juz wasza sprawa samiczki :D

Gość gość
Kto to jest konkubin?

Gość gość
Konkubinat z dziećmi to żródło dodatkowych pieniedzy .Pytam sie kiedy rząd z tym zrobi porzadek Znam ludzie którzy oplywaja we wszystkie dobra zyjac w konkubinacie a biorą zasiłki ,dodatki na dzieci itd .To po co im legalizować zwiazek ?

Gość gość
I to jest wlasnie fajne, znudzi mi sie babka to ją w/y/j/e/b/i/e i szlus usmiech.gif głupie są tylko te baby które sie na to godzą, ale to juz wasza sprawa samiczki smiech.gif X Spokojnie, to trzeba być taką frajerką jak Ty, żeby spotkać na swojej drodze zwykłego gnoja i związać się z nim tylko po to, żeby nie być starą panną.

Gość gość
faceci lubią konkubinat z wygody a niedowartościowane panienki muszą sie do tego dostosować

Gość gość
28.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Konkubinat z dziećmi to żródło dodatkowych pieniedzy .Pytam sie kiedy rząd z tym zrobi porzadek Znam ludzie którzy oplywaja we wszystkie dobra zyjac w konkubinacie a biorą zasiłki ,dodatki na dzieci itd .To po co im legalizować zwiazek ? X A ja znam patologiczne małżeństwa, które robią dzieciaki na potęgę, w ilościach hurtowych. Potem dzieciak jeździ na kolonie z kościoła, ma darmowe obiady w szkole, stypendium socjalne, bo bieda aż piszczy. Szmaty z kościoła i inne zapomogi. Szok.

Gość gość
Żona--- d****** dupodajka za kasę męża Ale za to legalna hahaha

Gość gość
Spokojnie, to trzeba być taką frajerką jak Ty, żeby spotkać na swojej drodze zwykłego gnoja i związać się z nim tylko po to, żeby nie być starą panną. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ja jestem facetem idiotko :) I to mi konkubinat daje przewage na takimi tępymi dzidami jak ty :)

Gość gość
A co kobiety nie mają przyjemności z seksu? Ja p*****le. Tak one dają d**y bo tylko facet tak chce :-D :-D

Gość gość
I ma do jego kasy prawo na papierku A niech sie tylko ch*j zbuntuje, odkocha czy co, to go do sądu no bo jak to tak- przecież miałam go na własność, jako pełnoprawna właścicielka,na papierku śmieszna autoreczko

Gość gość
Facetem? Ha ha ha. Weź mnie nie rozśmieszaj, durna pało. Gdybyś był facetem, to byś nie wypisywał idiotyzmów na forum dla kretynek. Ha ha ha, facet. :D :D :D

Dla mnie konkubinat jest ok. Dorośli ludzie-ich wybór. Natomiast jak przychodzą na świat dzieci to wypadałoby dorosnąć ;)

Gość gość
Bardzo trudno byłoby wyjaśnić mojemu mężczyźnie, że nasz kilkuletni konkubinat jest nietrwały, każde z nas "sobie rzepkę skrobie", żyjemy pod jednym dachem ale osobno, bez zobowiązań, jesteśmy nastawieni na zaspokajanie przede wszystkim swoich własnych potrzeb. Moja babcia mawiała w takich sytuacjach: "Wmawiać jak w Żyda chorobę"

Gość gość
12,51 Co za porównanie wogóle . C****erwsi po prostu oszukują podatników .I z Twojego podatku idzie na takie zasiłki.

Gość gość
A gdybyście byli małżeństwem, to żylibyście inaczej? Po prostu nie kochacie się i nie pasujecie do siebie. Proste.

Gość gość
Jak wygląda konkubinat w praktyce?. We Francji straszny skandal. Prezydent Francois Hollande, po tym jak porzucił swoją konkubinę dla zamężnej kochanki, która później stała się pierwszą konkubiną Francji, zdecydował się na kontynuacje swojej wolności seksualnej i zaczął odwiedzać kolejną panią, wcale nie rezygnując z dotychczasowej pierwszej (a w kolejności życia drugiej) konkubiny.

Gość gość
A gdzie najstarsza kafeteryjna konkubina EWA 333 - dziwne, że nie dostaje jeszcze skrętu zasuszonej macicy

Gość Ewaa3333
Jestem i śmieję się z was, szlajki. :D

Gość gość
Rozważanie legalizacji prawnej konkubinatu jest przede wszystkim czynione pod legalizacje związków homo skutecznie rozbijając instytucje tradycyjnej rodziny.