Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić by znów czuć się kobietą w oczach męża?

Polecane posty

Gość gość

?

Zadbać o siebie, albo jeśli jesteś zadbana to zmienić trochę swój styl...może na trochę bardziej sexy ;) możesz też np. wyjść gdzieś z koleżankami, bez męża...pewnie go to zastanowi jeśli nigdy nie wychodzisz sama np. na kawę albo piwko ;)

Gość gość
juz bardziej sexy się nie da..chyba że mam na gola biegać po domu..choć nie wiem czy to by jakiś skutek odniosło. Jestem, zadbana..zreszta jestem młodsza od męza o 10 lat. Wychodze tak często jak się da..mam małego synka. Nie jest zazdrosny- chocć wielu facetów przy nim pokazuję jak na nich działam. Chciałabym go jakoś rozpalić..jak kiedyś, jesteśmy po slubie 3 lata w sumie 7 kolacje gorące sms bielizna nie pomaga..on żywcem nie ma ochoty na seks.

Gość gość
E tam nie chce. Jak tylko nadstawiasz pochwę to co się dziwisz. Weź mu do mordy, do tyłka, wyliż mu anusa, a na pewno nabierze ochoty na seks.

Gość gość
Właśnie :D

Gość gość
ma wszytsko czego tylko zapragnie! nie mam jakichś oporów do seksu uwielbiam każdy!

Gość gość
hmm.. a moze za duzo mu dalas, facet ma widocznie za duzo w d.pie .. ja bym go olala na jakis czas, jak nie chce to nie. zajelabym sie soba i tyle.. chyba, ze ma kogos na boku, albo zwyczajnie nie chce mu sie .. zreszta, pogadaj z nim

Gość gość
No jak Ty non stop chcesz mu skakać na penisie to się nie dziw że w końcu stało się to dla niego męczące

Gość gość
Wychodzisz a on nie jest zazdrosny ...Jest starszy o 10 lat. Dziwne .Moze ma problemy zdrowotne . Ile ma lat ?

Gość gość
84

Gość gość
40 ma, nie ma żadnych problemów- stoi mu jak trzeba, i jak nie trzeba czasem też:) tyle, że on unika zbliżeń. A na kochanke nie ma czasu.

Gość gość
Wychodzisz a on nie jest zazdrosny ...Jest starszy o 10 lat. Dziwne .Moze ma problemy zdrowotne . Ile ma lat ?

Gość gość
Zdrowy nie unika zblizen .Czesto wychodzisz bez męża ?

Gość gość
czy często- jak to okreslić przy małym dziecku,czasem przez miesiąc w ogóle, a jest tak ze z 4 arzy na 2 tyg.

Gość gość
A bierzesz mu z pupy do ryja?

Gość gość
Pewnie pedał. Przesrane

Gość gość
kuklturalnych olewam! pedał- chyba nie bardzo miał kilka kobiet w swoim zyciu- ale każdy związek musiał mu dawac adrenaliny więcj, a nasz..chyba już mu spowszedniał.