Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidzesiebie

NIENAWIDZE SIEBIE JESTEM CHUDA I BRZYDKA, a w OKOŁO SAME PIĘKNOŚCI

Polecane posty

Gość Nienawidzesiebie
Sorki za brudne lustroo i byle jakie ciuchy. Ile by się przydało przytyć mi?

Gość Nienawidzesiebie
Dzięki, że tak mówisz, ale nienawidzę tego, że się nie stykają.. :(

Gość gość
Jesteś szczupla ale nie wychudzona!!jest ok ważne ze dobrze się odzywiasz

Nienawidzesiebie ej, ale w spódniczce i tak nie bedzie widac:P Jak byłam w Twoim wieku, miałam kompleks, ze mam zaszerokie biodra.. Kazdy jakies kompleksy ma,, ale nalezy je ukryc tak, by czuc sie dobrze

Gość Natuśka2014
Jaka śliczna figura, też bym taką chciała. :D Serio. Brzuszek płaski, nóżki szczupłe. :) Może jedz więcej i późno, to przytyjesz? Ile jesz dziennie? Z tą insuliną to bym nie próbowała. :)

Gość Nienawidzesiebie
Jem w sumie normalnie 3 posiłki dziennie, w miedzy czasie jestem głodna więc też coś tam podjadam jakieś orzechy, migdały wafle itp. często coś większego, więc nawet i więcej posiłków zjadam. Badania robiłam-w porządku.. nie wiem, to chyba ta przemiana materii.

Gość Natuśka2014
Aha, rozumiem. Gdybym miała taką przemianę materii, to bym wpierdzielała co chwilę. XD Kocham jeść. Hm, ciężko powiedzieć, co robić w takiej sytuacji. Wiadomo, żeby przytyć, musisz mieć nadwyżkę kalorii. Najwięcej jest w słodkościach. :* Ja mam gorzej, bo mam jakieś 161 cm i ważę 52 kg. :/ Grubas.

Gość gość
Twoj wzrost i waga mowi ze masz zapotrzebowanie 1574 kalori aby utrzymac wage, zeby prztyc musisz dodac 500 kalori jak nic sie nie ruszy dodajesz 50 kalori co tydzien az bedziesz rosnac pol kilo na tydzien bedzie w sam raz, oczywiscie chodzi o wzrost tkanki miesniowej, a nie zalanie sie luszczem i wyygladacniem jak mala niska swinia, ale to jeszce musisz miec dobra niskotluszczowa diete, sam na swoje jedzenie wydaje 470 zł a jem 3100 kalori wiec wcale duzo to nie jest

Gość gość
na ch*j jej dajes jakies p******* linki, widac ze jestes glupia brzydka k***a i ogladasz jakies pseudo blogerki,