Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość AutorkaTematu

Ciąża? hmm.. jakie prawdopodobieństwo.

Polecane posty

Gość AutorkaTematu

Witam Was. Mam do Was pytanie.. na temat prawdopodobieństwa zajścia w ciąże. Dzień stosunku, kiedy prawdopodobnie miało dojść do zapłodnienia to 17.02.2014r. Mój okres od 4 miesięcy nie jest regularny, jest dziwny. Tak trwał około 6 dni i był regularny, teraz jest to max 4-5 dni oraz przesuwa się. W lutym miesiączkę miałam 26stego, patrząc na moje poprzedni regularny cykl to miał on 31 dni. 20.02.2014r. wystąpiło godzinne plamienie, myślałam, że to początek okresu, ponieważ czułam dyskomfort i lekki ból oraz ciągłą ochotę na jedzenie, chociaż nie byłam głodna, ale jedząc też nie odczuwałam najedzenia i że cokolwiek do mojego żołądka dociera - tak jak przy okresie, lecz tak jak napisałam była to tylko 1h i to w sumie może z dwa plamienia i tyle. 21,22,23,24.02.2014r. nie miałam plamienia nawet, a nadal czułam lekki dyskomfort i lekki ból - jak przy okresie. Dzisiaj jest 28.02.2014r., a ja znowu odczuwam ten ból, jest silniejszy, ale miesiączki nadal nie ma. Napisałam, że zapłodnienie prawdopodobnie powinno być 17stego, ponieważ wtedy z moim chłopakiem kochaliśmy się bez zabezpieczenia z dojściem. Słyszałam, że test można zrobić po 3 tygodniach od stosunku, by był na 99% pewny. Jaka jest szansa, że te moje objawy, które są teraz to, że jest to ciąża. Dzięki z góry za odpowiedź ;) Pozdrawiam :*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować