Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ja mam myslec, kto powinien zwrocic uwage tesciowej

Polecane posty

Gość gość

matka mojego męża przyjezdza do nas na weekendy i wszytsko było by ok, gdyby nie fakt, że maż idzie spać na dół, a ona laduje sie do naszego łóżka i śpi ze mną...twierdzi, ze jej jest tu wygodniej i ona spac na dole w salonie nie bedzie...trwa to juz kilka miesiecy, moje pytanie brzmi, kto powinien zwrocic uwage teśiowej? weekend to jest prawde mowiac, jedyny mozliwy czas, aby pobyc z mezem blizej, mam juz dosyc ;/ czy to jest normalne???

Gość gość
up up

Gość aflhk
provo, nie chce mi się wierzyć żeby teściowa lazła do łóżka synowej jeżeli już to idź z chłopem spać do salonu

Gość gość
haha ale sytuacja:-D po co pozwolilas za pierwszym razem? Bylo trzeba sie oburzyc a nie z Nia spac:-D

Gość gość
mąż powinien zwrócić jej uwagę, aczkolwiek ja tam nie szczypałam się z teściami :) skutkiem był kilkuletni konflikt i miałam ich z głowy. Więc jeżeli nie chcesz pozbyć się teściowej na kilka lat, a tylko zwrócić jej uwagę, to powinien to zrobić mąż.

Gość gość
Ty jesteś nienormalna, nie wiem co trzeba mieć we łbie, aby spać w jednym łóżku z teściową.Jesteście chorą rodziną,wszyscy, ty, maż i teściowa. Na głupotę nie ma rady,śpijcie dalej . Żartowałam, przecież to nieudolna prowo, wymyśl coś lepszego.

Gość gość
ale gdyby tak bylo to jak piszesz bylaby to chora rodzina:-D

Gość gość
to nie prowo :( ona przyjezdza, bo pilnuje dziecko przez weekend, ja w weekendy pracuje, maz ma wolne :( jakas masakra ;/

Gość Marysia32
pogoń ją jeżeli to jego matka niech z nią porozmawia jeżeli tego nie zrobi oznacza że ona jest ważniejsza spakuj się pojedz do koleżanki postaw warunek albo matka albo ja zrozumie i będzie błagał o twój powrót i życie ci się zmieni

Gość gość
Idz spac na dol do twojego faceta, mamuske zostaw na gorze (tam jest wygodniej). Na stoliczku nocnym kolo lozka zostaw jej paczke prezerwatyw, wibrator i gel, pod koldra moze jeszcze jedna zabawke, moze jakas ksiazke (masaz partnerski, 1001 pozycji, itp). Poznym wieczorem zapukaj do niej do drzwi i usmiechajac sie powiedz, ze zapomnieliscie czegos z WASZEGO pokoju, wez prezerwatywy i wibrator i zejdz usmiechnieta na dol. Po kilkunastu minutach pojdz jeszcze raz i z usmiechem powiedz "przepraszam, zapomnielismy o gelu". Wez go i zejdz na dol. Wczesnym rankiem przyjdz jeszcze raz po ksiazke.

Gość gość
to jakas masakra, kobieta powinna miec wyczucie. to co teraz 5 dni z mezem w lozku, weekend z tesciowa tak na zmiane przez nastepne miesiace.

Gość lubie ptysie
Yyyy? jak dobrze zrozumialam macie dom- gora, dol. wygospodarujcie dla tesciowej osobny pokoj. a jesli nie to najnormalniej w swiecie zabieraj swoja poduszke i idz spac do swojego faceta, jak beda pytania co dlaczego, co sie stalo, wyjasnij ze to dla ciebie jest krepujace na dluzsza mete. wkrec cos ze chcecie kolejne dziecko a sama sobie nie zrobisz dlatego nie zamierzasz spac z tesciowa. jak mozna dopuscic do tego aby tesciowa spala u synowej brrr. no chyba ze mezowi to na reke- zastanawiajace

Gość gość
a maż nie może się zająć dzieckiem skoro ma wolne weekendy? a jeśli jest to stała pomoc to powinniście jej łóżko jakieś postawić. przecież ona prawie jak domownik.

Gość gość
Niech k***a maz pilnuje dziecka jak siedzi w weekend w domu. Bylam 8 lat z maminsynkiem co jaj nie mial i nienawidze maminsynkow. Masakra jakas;-/

Gość gość
Ale jaja ;-) piźnięci jesteście hehe wszyscy! Spać z teściową ! Takiego tematu jeszcze nie było ! Pomysł z pozostawieniem na stoliczku nocnym prezerwatym, żelu itp. Jest świetnym pomysłem! Hehe niech się czuję zniesmaczona stara prukwa w głowie jej się pomieszało, !

Gość gość
maz ma tylko niedziele wolne, lozka nie da rady nigdzie dodatkowego wstawic chyba ze polowe bo mieszkanko male. dol jest pokojem z otwarta kuchnia, jedyne miejsce gdzie jakies dodatkowe osoby moga spac...kiepska sytuacja bo tesciowa jest samotna kobieta i pewnie by chciala miec kawalek miejsca u nas.. no i co teraz powiedziec jej ze juz tak dalej nie da rady i zeby poszla spac na dol.. to focha strzeli.. chociaz normalna osoba powinna to zrozumiec.

Gość gość
to ty idź spac na kanape a mężus niech spi z mamusią. zobaczysz szybko znajdzie rozwiązanie.

Gość gość
no wlasnie mezowi tak powiedzialam zeby ze swoja mama spal a ja na dole :)

Gość gość
p**********a synowa

Gość gość
to chyba jakas tesciowa napisala