Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baardzoo smutnaaa

czy on jest chory psychicznie

Polecane posty

Gość baardzoo smutnaaa

Mieszkam z moim chłopakiem od roku. Jakieś 3 miesiące temu zaczął się zachowywać dziwnie, coraz częściej zaczął mnie pytać "czy słyszysz to?" albo, że ktoś chodzi po mieszkaniu, że ktoś tu jest... zaczął budzić się w nocy i spać niespokojnie. Kilka razy siedział w kuchni, zachowywał się jakby zasłaniał uszy, bronił się przed jakimś dźwiękiem ale mi tylko mówił, zostaw mnie, boli mnie głowa... był bardzo towarzyski, pewny siebie przestał wychodzić ze znajomymi. Ostatnio strasznie mnie przytulał był dla mnie czuły a po kilku dniach ze mną zerwał... powiedział, że to koniec, że nie możemy być razem i... wynajął mi mieszkanie :o na 3 miesiące zapłacił żebym miała gdzie się zatrzymać na jakiś czas, masakra... był nieugięty. Codziennie zasypialiśmy przytuleni, zawsze mnie słuchał, rozmawiał a teraz nagle mnie wyrzuca. On chyba zachorował psychicznie i dlatego mnie zostawił...

Gość incogito piszę
demon go opętał , a nie choroba psychiczna :)

Gość pomaranczlala
Brzmi jak schizofrenia.

Gość baardzoo smutnaaa
czytałam sporo i też pomyślałam o schizo tylko jak on sobie da radę mieszka sam...

Gość incogito piszę
choroba psychiczna nie bierze się od tak z niczego to raz. A dwa,że nie pojawia się z dnia na dzień

Gość baardzoo smutnaaa
a ja oglądałam filmik o dziewczynie która zachorowała na schizo z dnia na dzień... youtube.com/watch?v=1wwJmDwtP1M

Gość incogito piszę
Może on po prostu nie wiedział jak ci powiedzieć,że nie chce być z tobą i dlatego zaczął symulować? Bo skoro wczesniej nie wykazywał żadnych objawów sugerujących jakąkolwiek chorobę psychiczną, to na 100% chory nie jest :)

Gość incogito piszę
Wow, serio? Ja oglądałem filmik o tym jak to kot na pianinie gra. Czy to oznacza od razu,że ten kot faktycznie potrafi grać na pianinie?

Gość baardzoo smutnaaa
wątpię, on naprawdę się bał pocił się i denerwował...

Gość incogito piszę
Odruchy można sobie wyćwiczyć, nic w tym trudnego. W USA żył koles ,który udawała przez 40lat,że przez wypadek w pracy stracił wzrok. Wyćwiczył sobie nawet źrenice ,żeby nie zwężały się gdy świeci się w oczy latarką.

Gość baardzoo smutnaaa
przestań to nieprawda

Gość incogito piszę
Prawda :) Dostał nawet za to pośmiertną nagrodę Darwina w 2006 bodajże.

Gość baardzoo smutnaaa
rozumiem ale on na pewno nie udawał

Gość gość
no to do lekarza ,psychiatry oczywiscie,a ile ma lat koleś?wiesz coś na temat jego rodziny,porozmawiaj z jego matką i ojcem,poważna sprawa.

Gość gość
mój jak przestał pić miał podobne objawy. alkoholicy tak mają.