Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dywan na scianie

siostra na religii puszcza fajne filmy , moj brat ma 12 lat i ostatnio oglądali

Polecane posty

Gość dywan na scianie

slumdoga (ostatnia lekcja i dluzej zostają dzieciaki jesli chca), ogólnie zapuszcza im jakieś dramaty takie filmy z morałem i później sobie o tym wspólnie rozmawiają o bohaterach i ich czynach, wyborach jakie dokonują ogólnie wporzo:D ale się jakiś nadgorliwy moher chyba poskarzył gdzieś na górze i siostre przenieśli mimo że proboszcz sieę za nią wstawił . ale dzieciaki zaprotestowaly razem z rodzicami i siostra wraca w nowym semestrze:P

Gość gość
no i super duży rozrzut wiekowy między wami :-P brat pewnie jest wpadką

Gość dywan na ścianie
to ja jestem wpadką :D brat był akurat planowany

Gość gość
macie innych tatusiuff?

Gość dywan na ścianie
tak, ogólnie gdy mama mnie urodziła miała 16 lat :) to policz ile miala jak urodziła brata :)

Gość gość
którego tatusia kochasz bardziej ? :)

Gość gość
podziwiać mamę, że jej się chciało znów bawić w pieluchy jak już jedno dziecko czyli ciebie miała odchowanego chyba chciała mieć w domu bardziej udany egzemplarz od ciebie :D a brat ładniejszy chociaż i mniej rudy? :-P

Gość dywan na ścianie
pamietam, mialem wtedy 18 lat i wrocilem wczesnie z imprezy, przylapalem mame z ojczymem, martwilem sie _ a jak zajdzie? i zaszla. kocham brata, jest szatynem, ojczym ma prawie czarne wlosy, a moj ojciec mial blond, bardziej kocham biologicznego

Gość dywan na ścianie
moj byl tylko post tytulowy, reszta to podszywy:D brat na razie jest albinosem, ale moze z wiekiem z tego wyrosnie:P biologicznego ojca nie widzialem na oczy a nowy przypaletal sie jak poszedlem do technikum w innym miescie i zamieszkalem w meskim internacie:P

Gość gość
urodę[ a raczej jej brak :-P] to masz po matce czy ojcu?

Gość dywan na ścianie
ojca nie znalem, nie wiem jak wygladal, mama ma jasne wlosy, wiec pewnie po niej mam urode, ale ona w przeciwienstwie do mnie jest atrakcyjna :)

Gość gość
nigdy nie miałeś pokusy aby poznać ojca? tak pytam, bo przeważnie ludzie chcą poznać swoich biologicznych rodziców [ w twoim wypadku, ojca] w sumie po tym jak poprawiłeś sobie uzębienie nie jest tak źle z Twoim wyglądem, a najważniejsze, że nie jesteś kurduplem, facet powinien być tylko trochę ładniejszy od diabła :-P zresztą, pisałeś, że masz dziewczynę czyli sprawdziło się w Twoim przypadku stare przysłowie pszczół," każda potwora znajdzie swego amatora" :)

Gość dywan na ścianie
moze i kusilo, ale na co mi poznac doopka co zostawil matke sama z 3 malych dzieci ? (bo oprocz mnie mamele miala jeszcze dwojke dzieci z tym panem). uznaje to za komplement, dziekuje :P

Gość gość
aha czyli masz dość liczną rodzinkę ale ojca znasz chyba przynajmniej ze zdjęcia, nie wierzę, że matka wszystkie zniszczyła PS. Fajnie, że ułożyła sobie życie z kimś innym :)

Gość dywan na ścianie
tak, mam siostre blizniaczke i siostre o 2 lata starsza, rodzice byli razem 3 lata, jak mama byla w ciazy z nami to dal dyla, potem ulozyla sobie zycie gdy nas juz zabraklo w domu, ja do gastronomicznej, siostra jedna na saxy , druga na architekture, teraz mama ma nowego faceta, z nim ma tez trojke dzieci, wiec mam 5 rodzenstwa :D taka sobie rodzinka :) moja dziewczyna ma 9 rodzenstwa

Gość dywan na ścianie
piszcie cos

Gość dywan na ścianie
co mamy pisac

Gość dywan na ścianie
wypowiedzi jakieś

Gość gość
up

Gość dywan na ścianie
piszcie

Gość gość
dywan, a czemu zniknąłeś z Wyborów? tam się udzielałeś często i od dawna Cię nie widać?