Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kurtki teraz nosicie?

Polecane posty

Gość gość

Zimówkę wypadałoby już odstawić, ale na skórę jest jeszcze za zimno, bo jest mniej niż 10 stopni. Takie płaszczyki materiałowe tylko udają ciepłe, a są gorsze niż skóra tak naprawdę. Jak Wy robicie?

Gość gość
Ja jednak przeglądam "wełniane" płaszcze na zalando. Trafiłam nawet kilka naprawdę fajnych i chyba zainwestuję, a zanim przyjdzie przesyłka, to jeszcze pochodzę w puchówce.

Gość gość
Puchową nadal, w nocy sa nadal przymrozki i rano jest 0-2 stopnie. Dopiero w dzień jest cieplej ale bez przesady 5-7 stopni i takie ostre powietrze, często mgły, to to nie sa warunki na wyletnianie się. Przyjdzie wiosna będzie ponad 10-12 stopni to można pomyśleć nad płaszczykiem, ale to pewnie dopiero w kwietniu.

Gość gość
Wlasnie chcialam cos kupic ladnego. Ale lubie konkrety cos co do wszystkiego pasuje co proponujecie.?

Gość gość
noszę płaszczyk zimowy. Widać, że wiele kobitek poczuło już wiosnę. Widzialam sporo pań w cienkich skórach, w balerinach, cienkich płaszczach. Aż mi zimno na ich widok.

Gość gość
ja bylam dzis w zimowej, w ciagu dnia bylo mi cieplo ale pod wieczor juz bylo mi zimno, wiec chyba jeszcze powinno sie nosic zimową, bo wieczorem jest naprawdę zimno

Ja całe życie chodzę w jesienno-wiosennej kurtce , chyba ze przypizga na -20..