Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seniorita66

co zrobić, aby był kimś więcej niż kolegą :(

Polecane posty

Gość seniorita66

Witajcie, mam problem, który męczy mnie od pewnego czasu. Mianowicie Marcina znam już od kilku lat i do niedawna była to znajomość na odległość. Jednakże od stycznia (tego roku) przeprowadził się do mojego miasta. Ucieszył mnie ten fakt, bo dobrze ze sobą się dogadujemy i możemy więcej czasu ze sobą spędzać. Nim się przeprowadził miałam wrażenie, że oprócz silnej więzi, która nas zaczęła łączyć rodzi się uczucie. Dlatego też wydaje mi się, że Marcin dlatego przeprowadził się do mojego miasta. Póki co jest wszystko, fajnie bo jak oboje mamy czas to się spotykamy. Jednakże ja zaczynam czuć iż podoba mi się on i chciałabym abyśmy byli razem. Nie wiem jak on by na to zareagował i dlatego nie wiem, co zrobić aby pokazać jemu, że chciałabym abyśmy byli razem. Jednocześnie nie chcę tego jemu wprost powiedzieć, bo boje się iż zepsuje naszą znajomość i już więcej się nie będziemy widywać. Dodam fakt, że kilka razy do niego się przytuliłam i wzięłam za rękę to nie protestował. Jednakże z jego ust nie padły, żadne słowa mówiące, że chciałby ze mną być. Może on nic do mnie nie czuje i pozwolił mi na to, aby przykrości nie zrobić. Może doradzicie mi jak pokazać jemu, że jest dla mnie kimś więcej niż tylko kolegą i aby spytał się czy chce z nim być

Gość gość
podbijam

Gość gość
jeżeli on po twoich oczywistych manewrach nie przystąpił do ataku, to nic z tego nie będzie, pogódź się z tym

Gość seniorita66
Tylko dla mnie dziwne jest, że przedstawił mnie swojej siostrze. A także powiedział, że na wiosnę chce mnie zabrać w swoje rodzinne strony. Nie wiem jak na to wszystko patrzeć, bo jakbym była jemu obojętna to tego by nie robił.

Gość gość
tonący brzytwy się chwyta

Gość gość
Masz racje,coś musi do Ciebie czuć,jestem tego pewien!

Gość Szymuś Szymuś
Nie bierz tylko ręki, weź mu do buzi. To już na pewno zrozumie.

Gość gość
zapytaj go delikatnie czy nie jest gejem