Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość gość

W niedzielę przeżyłam z moim chłopakiem swój pierwszy raz, do próby doszło w sobotę, ale przy wchodzeniu okropnie bolało i spróbowaliśmy na drugi dzień, wszystko poszło okej, nie bolało, nie krwawiłam.. Kochaliśmy się w dni płodne bez zabezpieczenia, tak wiem, głupota wielka jeżeli nie chce się wpaść. No ale przechodząc do rzeczy, chłopak nie doszedł we mnie, wszystko było okej, dwa dni później zrobiliśmy to znów z prezerwatywą, również nie doszedł we mnie, na drugi dzień zaczęłam odczuwać kłucie podbrzusza, i pojawiły się jednorazowo lekkie skurcze przy schylaniu się, trwało to jeden dzień, wczoraj pojawił się przeźroczysty śluz, który pojawił się w bardzo wielkich ilościach, i trwa do dziś.. oraz świąd pochwy, co to może być? Proszę o poważne odpowiedzi i nie komentowanie seksu w dni płodne bez zabezpieczenia.

Gość gość
Ile ty masz lat gimnazjalistko.Przytul się do cycka mamy i zapytaj jak to jest z zapłodnieniem,gdy otwierasz c**ę.

Gość gość
Żeby zniżyć się do poziomu tej wypowiedzi musiałabym zapaść się pod ziemię, jeżeli kolego, koleżanko nie wiesz ile mam lat JA to proszę nie obrażać mnie i nie nazywać gimnazjalistką, bo gimnazjum już skończyłam :)

Gość gość
złapałaś jakąś chorobę -do gina idź.

Gość gość
infekcja - do ginekologa marsz

Gość gość
Nie nie możliwa.