Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHYBA doniosę na kogos pierwszy raz w zyciu

Polecane posty

Gość gość

w*******m sie wyszłam do sklepi, wracam, patrze jakas dziunia w eleganckim wozie zatrzymuje sie, otwiera bagaznik i wyrzuca śmieci do kosza na odpadki - wyrzuciła 11 worków noz k****, to ja pracujac po 12h spedzam tyle czasu na segregowanie, chociaż wolałam płacić więcej za łączne śmieci, a przyjedzie ci taka dziunia i ma w******** a potem spóldzielnia wydzwania i straszy potężnymi karami za niesegregowanie śmeici. normalnie aż przeszłam się koło jej samochodu, zeby zobaczyć rejestrację i udając że piszę sms, spisałam rejestrację jej auta. i teraz pytanie, czy jest jakaś możliwosć, zeby dotrzeć do tej laski, zadzwonic i ostrzec, żeby sie ogarnęła, czy od razu iść do spóldzielni.

Nie masz swoich problemów, ludzie robią gorsze rzeczy. Jak ja nie znoszę takich społecznych szeryfów. Nikt cię nie zmusza, zeby za parę groszy segregować śmieci. Dobrze, że nie wyrzuciła do lasu, albo przydrożnego rowu.

Gość gość
Następnym razem zrób foto i wtedy do spółdzieni. Teraz co najwyżej możesz jej zrobić rimming :-)

Gość gość
11? liczyłas?

Odruch jak u rasowego detektywa. Worki policzone, numery tablic spisane. Dobrze, że ja nie mam wokół siebie takich ludzi

Gość gość
Blondyna. Pierwszy raz się z Tobą nie zgodzę. Miałem taką sytuację,gdzie obok działek ktoś notorycznie wyrzucał worki ze śmiećmi. Przypadkiem naszedłem gościa. Nawet niewłączyłem aparatu,ale trzymałem tel jak bym nagrywał. Powiedziałem gościowi,że jak to nie zniknie,to powiadomię gminę,która jest włascicielem terenu. W dodatku poinformowałem gościa,że jeśli jakieś śmiecie się pojawią,to będzie na niego. Od tamtej pory spokój. Nowobogackie p**********.

Gość gość
blondyna odp*****l się, widać że sama ludziom podrzucasz worki, bo żal ci płacić za swoje śmieci z jakiej racji ja mam płacic za jej śmieci, z jakiej racji k****, im więcej debilko wyworzą śmieci tym ja drożej płacę, kumasz to kretynko czy telniony łeb pzreszkadza ci w myśleniu tak, policzyłam, bo szłam długo w jej kierunku to widziałam, masz jakiś problem z tym

Gość gość
szkoda, ze nie mialas odwagi, aby ja op******ic, to by przynioslo wiekszy skutek

Gość gość
świętojebliwa sie znalazła ja wyłudzanie pieniedzy od państwa pewnie też zezwalasz, bo jesteś taka wspaniałomyślna. szkoda tylko że nie kumasz wielu rzeczy blondyno od 7 boleści

Gość gość
wiem właśnie, chciałam nawet jej powiedzieć coś, ale bałam się, bo odeszłam dosyć daleko od swojego bloku i nie miałabym gdzie uciekać w razie czego, a za śmierci życia narażac nie bedę haha

Gość gość
noż kuźwa. To samo z paleniem w aucie. Peta na ulicę. Ot kultura.

Gość gość
nie tylko placisz wiecej za segregacje, ale za smieci w ogole jezeli wychodzi wiecej! przeciez jest stawka na mieszkancow, nie tylko od segregacji, ale w ogole! myslicie, ze oni te smieci zabieraja i od razu sru na sterte na wysypisku?? oni je waza, na polecenie oczywiscie spoldzielni, wspolnoty itd. od ilosci smieci ustalana jest stawka na dana wspolnote czy tam ulice, do ktorej naleza kosze na smieci... dlatego sporo mieszkancow ogradza swoje kubly siatkami, nie po to by jakis biedok nie zarobil czy nie najadl sie na ich wyrzuconych resztkach, ale wlasnie po to by inni nie wyrzucali smieci do ich kublow przez co tamtym podniosa stawke za wywoz :O

Gość gość
pet to jeszcze mało.ja jak wracam z roboty z mniejszej miejscowosci do większej - tam jest mcdonald -to zwłaszcza w piątki i weekendy cała trasa przy szosie zasmiecona jest kubkami od coli i papierami, pudełkami z maca ludzie to jest hołota i tzreba reagować

Gość gość
'ie tylko placisz wiecej za segregacje, ale za smieci w ogole jezeli wychodzi wiecej!' o tym własnie piszę, że im więcej razy muszą wywieźć p[ełne kosze tym koszt wzrasta

Gość gość
dobra, pytanie co ja teraz mam zrobić naprawdę nic nei da, ze mam tę rejestrację/

Gość gość
życie ryzykowała za śmiec****adnę zaraz. oj wścibskie polaczki, zacofane sto lat za murzynami. brak zajęcia jest porażający

Gość gość
równie dobrze możesz spisać rejestrację samochodu który przekroczył prędkość, jak to udowodnisz?

Gość gość
UMIESZ CZYTAĆ KRETYNKO SKOŃCZONA ja pracuję po 12 h dziennie i wlaśnie wróciłam z pracy, wyskoczyłam do sklepiku i to zobaczyłam idiotko skończona i na pewno nei bedę robic na takie hołojstwo jak wy i przez wzgląd na wasze wypowiedzi i strach,z ę jest takiej hołoty więcej zrobie wszystko, zeby poczuła co zrobiła

Gość gość
zgłoszę do spółdzielni o tym i neich robią co chcą, niech nawet wzmożą kontrole przy koszach a jak znów poniosą koszty wywozu śmieci to sama osobiście pójdę do urzędu gdzie rejestrują pojazdy i takiego rabanu narobię, ze dadzą mi dane osoby o tej rejestr. co więcej zatrudnie kogoś, kto będzie kontrolował kosz i złapie ich wszystkich na gorącym uczynku

Gość gość
Ale poziom- nie dziwię się, że musi zapieprzać 12 godzin jak czarnuch jak nawet pisać nie potrafi. Słownik sobie poczytaj, a nie udajesz Holmesa. Później nie stać takich ciemniaków na parę groszy, żeby dopłacić za śmieci.

Gość gość
już widzę jak kobieta z luksusowego wozu wyrzuca śmiecie u plebsu NIE ROZŚMIESZAJ MNIE ich stać na własną ciężarówkę

Gość gość
potem zakuje france w kajdanki i zamknę na tydzień w piwnicy, nawet kretynce wody nie zaniose

Gość gość
a co jeszcze będę może za wode placić , zeby mi naliczyli niedoplate

Gość 78278221
Ja wam powiem, ze mi sie czesto zdarza z kolei wyrzucac smieci do tych koszy przy przystankach... I tak segreguje smieci, mam tez kubeł za który płace obecnie 40 zł... Ale nie stac mnie na płacenie wiecej, bo wiadomo jakie sa w Polsce zarobki... jednego czego ni epopieram oabsolutnie, to wywalania smieci do np. lasu, albo na ulice. Ja jednego papierka bym nie wyrzuciła na ulicy... Niedawno sie dowiedziałam, ze wprowadzono całkowity zakaz palenia ognisk, nie mozna palic nawet gałezi. Mam ogród, na nim masa drzew lisciastych, nie wiem co z tym porobie.

Gość gość
blondyna. Jak cię lubiłem. Tak cię nielubię. To kultura wyniesiona z domu pozwala mi lub nie, wyrzucić peta na ulicę,czy komuś kilka worków śmieci. A szczytem chamstwa jest obstawać przy swojej racji. Nie zalogowałem ale to ja. Arecki446. I z dala śmieciarzom od moich tematów. blondyma. Masz u mnie przesrane. A uważałem cię za kulturka babkę. WSTYD.

Gość gość
przyjadą takie gnoje wyrzucą komuś a później ty płać, co się dziwicie że się ktoś w*****a, pare grosze niby nie majątek ale się uzbiera, ktoś segreguje i nie p********e że to nie zawracanie gitary, a taka cwaniara przyjdzie i jeb bo jej kasy szkoda lepiej niech ktos płaci, następnym razem nakręć albo zdjęcia porób

Gość gość
hahahahah ktoś brudziłby sobie samochód. ja czytam i nie wierzę. Ktoś wyrzucił śmieci do ogólnie dostępnego pojemnika. Za to i tak zapłaci, bo idioci nie płacicie za śmieci, a podatek śmieciowy. Ta kobieta chyba widnieje w jakiejś ewidencji i tak za to płaci. Przecież nie wywaliła tych śmieci na chodnik. P*********anie jest gorsze

Gość gość
trzeba reagować, zawsze i wszędzie. W przypadku zupełnego braku reakcji rozpleni się totalne chamstwo i abnegacja.Normalny człowiek wie , co jest w porządku, a co jest pospolitym chamstwem i bezmózgowiem.Do autorki- ja bym zgłosiła do wspólnoty, oczywiście nie anonimowo i na piśmie z prośbą o poinformowanie o załatwieniu sprawy.

Gość gość
już sprawa w toku poszłam do administratora budynku, ten zadzwonił do spóldzielni, na co dzień z nimi wspólpracuje wiec ma dużo kontaktów i facet ze spółdzielni zaraz po jego telefonie zadzwonił na policję. policja jest w trakcie szukania właściciela pojazdu.