Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skad Play ma tyle kasy

Polecane posty

Gość gość

kurcze tak sie zastanawiam skad ta siec ma tyle kasy przeciez zatrudniła w reklamie same gwiazdy nawet Radwańska??? to nie piszcie ze dzieki klientom wiadomo,ale jestem w szoku ze az tyle inwestuja w reklame czyzby Play był az takim słabym operatorem??ja jestem w Orange wlasnie konczy mi sie umowa i sama niewiem czy isc do P? najbardziej to byłam zszokowana Stuhrem w reklamie?

Gość gość
nawet radwanska? dobre a co ona najwięcej wzięła? i to wielka gwiazda?

Gość gość
Mnie tez to zastanawia.Czy to warto walic tyle kasy w reklame?Ilu by musieli zlapac klientow,by to sie zwrocilo..Mniejsza o to.Warunki maja fajne.Za piecdziesiat pare zlotych mozna klepac ze wszystkimi sieciami bez limitu.Nie podoba mi sie natomiast,ze sa tak nachalni.Jakis czas temu jak opetani dryndali mi na stacjonarke,bo podobno zostawialam im na skrzynce info,ze chce zostac ich klientem,a to bzdura totalna.Teraz konczy mi sie umowa z plusem,b ylam zasiegnac informacji,potem jeszcze zadzwonilam dopytac o jakies szczegoly.Efekt?Pani z punktu Play dzwoni do mnie kilkanascie razy dziennie z pytaniem,czy juz podjelam decyzje z jaka siecia sie zwiaze.Ja odp,ze mam czas,ze pospiech jest zlym doradca,itd,a ta po godz znow drynda i klepie swoje od nowa.Zaczyna mi kobita grac na nerwach.

Gość gość
no wlasnie jak im nie szkoda kasy na te reklamy przeciez tam same gwiazdy wojewodzki,rozczka,socha,stuhr,radwanska+ten 2 tenisista,zebrowski,kabaret,mozil, pewnie ominełam duzo ale za dramo tego nie robili

Gość camell
Witam Własnie zastanawiałem sie czy ja mam tylko takie wrażenie ze to jest co najmniej dziwne... Osobiscie pracuje jako podwykonawca sieci Play i wiem że nie w utrzymaniu tej sieci nie jest łatwo, coraz wiecej stacji, cały czas mamy nacisk na LTE wymieniamy sprzęt szafy, juz nie mówie o światłowodach... kurcze przecież to wszystko kosztuje.. wiec jak to jest możliwe ze ta siec ma najbardziej konkurencyjne ceny!? ma kase na wmiane jak i na nowe sacje przy takich cenach za usługi... ja osobiscie uważam że ta siec jest już dotowana przez jakiegoś większego europejskiego giganta który go wchłonie..