Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niechciana ciaza

Polecane posty

Gość gość

Okres spóźnia mi się tydzień, strasznie senna jestem, co zjem to mnei mdli...teoretycznie nie powinnam mieć "Wpadki" ale nigdy nie wiadomo, a najgorsze to, że od 4 miesięcy zażywam izotek. a dodam, że spałam z jednym goście, w ostatni dzień płodny, ale okres po dostałam, a z innym z pierwszy dzień płody i okresu nie ma (bez zabezpieczenia) ale i w jednym i drugim przypadku nie było żadnej "wpadki" popadam w coraz gorsze schizy...chyba zrobię test.... miałabym jakieś objawy, jeśli stosunek był 11,31 stycznia,okres powinnam dostać 19 lutego i stosunek był jeszcze 22 lutego. boję się zrobić test i dalej go nie zrobiłam...teoretycznie nie ma opcji, żebym była w ciąży...już myślę, ze na dniach okres się pojawi, bo pobolewają mnie jajniki i śluz mam brunatny

Gość gość
Spokojnie, dostaniesz okres

Gość gość
oby....całe życie marzyłam o dzieciach rodzinie, ale w życiu teraz

Gość gość
przestań się puszczać

Gość gościówka 8778778
robiłam morfo i mam anemie a leukocyty 3 jestem ciągle zmęczona, 2 razy leciała mi krew z dziąseł, często mi zimno, boli mnie głowa, bolą mnie też mięśnie, ale nie jestem pewna czy to nie od ćwiczeń, powtórzę morfologie, ale za jakiś tydzień bo własnie dostałam okres. Już sama nie wiem, ale mam trochę siniaków na nogach. Co to może być ? Czy jak będę brała witaminy to przejdzie ? Da się obejść bez lekarza ?

Gość gość
na pewno przestanę, w życiu już takiego seksu bez zabezpiecznia i jednorazowego

Gość gość
mam nadzieję, że nic z tego nie będzie, bo nie wyobrażam sobie co jestem w stanie zrobić...

Gość gość
może to cie czegoś nauczy

Gość gość
już mnie nauczyło i nic z tego nie bedzie

Gość gość
pamiętaj że facet przy takich manewrach na 80% zostawi cie samą z dzieckiem

Gość gość
robiłam morfo i mam anemie a leukocyty 3 jestem ciągle zmęczona, 2 razy leciała mi krew z dziąseł, często mi zimno, boli mnie głowa, bolą mnie też mięśnie, ale nie jestem pewna czy to nie od ćwiczeń, powtórzę morfologie, ale za jakiś tydzień bo własnie dostałam okres. Już sama nie wiem, ale mam trochę siniaków na nogach. Co to może być ? Czy jak będę brała witaminy to przejdzie ? Da się obejść bez lekarza ?

Gość gość
ja zadnego dziecka miec nie bede

Gość gość
pojawia się u mnie bezbarwny śluz z odrobiną krwi, ale nie cały czas, zauważam to przy oddawaniu moczu

Gość gość
to grzybica

Gość gość
nie wstyd ci ze jesteś puszczalska?

Gość gość
nawet nie zdajecie sobie sprawy jak mi wstyd...i przeraża mnie, że większość moich koleżanek tak postępuje...a nie jesteśmy jakimiś pustymi laskami ubranymi wyzywajaca, a zwykle dziewczyny,m studiujace, pracujace

Gość gość
Zaden porządny facet nie będzie cie chciał , miej na tyle przyzwoitości i nie zaraź żadnego tą grzybicą

Gość gość
no właśnie! czyli jesteś normalną dziewczyną, a dajesz się jakimś męskim szmato m (bo faceci którzy zaliczają pierwsze lepsze to zwykle ...). na pewno masz wartości w sobie, nie chciałabyś żeby ktokolwiek pomyślał o tobie: zalicze ją bo jest łatwa. a jednak chęć przypodobania się facetowi zwyciężyła...idź i nie grzesz więcej, jak to powiedział jeden taki mądry do takiej jak ty

Gość gość
ale ona jest łatwa , i tylko do zaliczania najwyraźniej

Gość gość
takie coś zdarzylo mi sie pierwszy raz i na pewno ostatni, nie jest najwazniejsza przyjemnosc w zyciu mam swoje wartosci i glupia nie jestem, mam nadzieje, ze okres przyjdzie, ze nie bede musiala posuwac sie do dzialn, ktorych cale zycie bym sobie nie wybaczyla

Gość gość
jedyne co widzę dobrego w tej całej sytuacji to fakt, ze przyznajesz się i stajesz w prawdzie a nie wkręcasz innym że `kazda tak robi, ze takie teraz czasy są`

Gość gość
dobrze się zastanów przed kolejnym k****eniem, k****arz cie zarazi tryplem i zapłodni jeszcze , i będzie k***soowa. Powinnaś zainteresować , się takim facetem jak ja, niestety u mnie szans już byś nie miała

Gość gość
a ty gościu rozumiem że się nie szmaciłeś z panienkami żadnymi?

Gość gość
w zyciu bledu takiego nie popelnie...czekam na okres jak na zbawienie i wraz z nim lepsze zycie

Nie szmaciłem się nigdy przygodnie , było wiele okazji, ale mam swoje zasady

Gość gość
facet z zasadami? brawo, tak trzymać

Przez to ciężko mam dziewczyne sobie znaleźć , no ale cóż , przynajmniej jak będzie wpadka , to z osobą , z którą będe mógł wytrzymać całe życie

Gość szarlottt
wtedy to już nie będzie wpadka, ale wasze dziecko. skąd w tym gniłym świecie takie podejście i zasady? rodzice?

Nie, niewydaje mi się żeby to zasługa rodziców była, może poprostu taki charakter mam i tyle

Gość szarlottt
czyli szanujesz siebie i swoje ciało.nie do uwierzenia wręcz. w pracy otaczam się samymi facetami w różnym wieku, w różnych statusach związków i WSZYSCY tylko czekają żeby tylko jakaś przyszła i poflirtowała. No, może jeden nie, ale on jest wierzący, ale tak naprawdę, i ma zasady. No cóż, gratuluję