Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niechciana ciaza

Polecane posty

Od flirtu to jeszcze daleka droga , tak więc nie zgadzam się z tym, że wszyscy u Ciebie w pracy chcieli by tylko zaliczyć..... kilku napewno , ale nie ma co generalizować

Gość szarlottt
właśnie że nie masz racji- jeśli ci mężczyźni mają swoje ukochane w domach, nie powinni flirtować z innymi. To akurat jest czarno- białe; tak samo jak Ty nie chciałbyś żeby Twoja dziewczyna siadała na biurkach swoich kolegów z pracy i flirtowała. Fizyczny stosunek to nie tylko jedyne `zło` zdrad

Nie znam ich , nie wiem jak to wygląda, nie będe oceniać, zresztą nie moja sprawa

Gość szarlottt
jasne, to tylko teoretyczna rozmowa była. Powodzenia:)

ale pytanie mam, wybierz 10 najbliższych koleżanek , ile z nich jest stosunkowo porządne ?

Gość szarlottt
jedna, dlatego tylko z nią utrzymuję bliskie i zażyłe stosunki; reszta spadła na tytuł znajomych i tylko raz na jakiś czas porozmawiamy, bo uważam, ze to ja wybieram sobie z kim się zadaję i mam prawo do decyzji. A tamte- niech żyją jak chcą, ale nie ze mną;) a Ty, jak z Twoimi kumplami? Podobna arytmetyka?

Trochę lepiej , tak 3 na 10 uważam za porządnych facetów , a ten 10 tłukł swoją kobietę, także nawet w małej grupie są skrajności

Gość szarlottt
Tak, to przykre. Ale mimo to miło słyszeć szczerą opinię, że jednak nie wszyscy tylko jedno w głowie. Życzę Ci powodzenia w znalezieniu takiej odpowiedniej dziewczyny!

Gość gość
ooo a jusz miala byc milosc na kafe ha ha

Gość gość
szkoda, ze podkradliscie mi temat na swoje problemy

Gość szarlottt
wybacz autorko, zwyczajnie nie mogłam uwierzyć ze jakiś porządny facet jest. A Tobie cóż można doradzić? Co się stało to się nie cofnie, ale Ty porządnie zastanów się nad tym kim jesteś i czy warto siebie tak krzywdzić. Z tego co piszesz to nie jesteś głupia, musisz to przetrawić wszystko i już NIGDY tak nie robić. Tylko jeśli się zakochasz, a to i tak poczekaj długo, aż nie przekonasz się że to miłość, a nie szybkie zauroczenie.

Gość gość
okresu dalej brak