Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na randce jest jak na rozmowie kwalifikacyjnej

Polecane posty

Gość gość

pytania: gdzie pracujesz,ile zarabiasz,gdzie i jak mieszkasz itp.

Gość gość
nie byłoby to nietaktem a wrecz głupota ale analiza złych i dobrych stron ocena osobowosci wszystko ale własnie wszystko tylko nie o o kasie o finansach z prostytutka mozna rozmawiac na pierwszych spotkaniach w koncu trzeba z nia ustalic stawke za ile

Gość gość
Na rozmowie kwalifikacyjnej pytali gdzie pracujesz,ile zarabiasz, gdzie i jak mieszkasz? Dziwne.

Gość gość
no dokładnie ciagle te same pytania;( mnie nie intersuje czyjs pit a tu wiecznie to samo no ale nie ma o czym gadac zeby sie poznac albo o ex,pracy:(

Gość gość
a w ch*j z tym

Gość gość
z tą r.kwalifikacyjna chodziło o to,że ta 2 strona zamiast pytać o zainteresowania,pyta cię o sprawy zawodowe co przypomina rozmowę pracodawcy szukającego pracownika

Gość gość
:D a wydawało mi się, że tylko ja mam takie wrażenia :classic_cool: i że coś ze mną nie hallo haha WIęc już nie chodzę na randki

Gość gość
gdzie pracujesz,ile zarabiasz,gdzie i jak mieszkasz itp. - Mężczyzna sam mówi o sobie, sama się zadziwiłam, że aż tyle. Nikt z nas o zarobki nie pyta, ani o mnie, ani ja jego, ani byłe, byłych, dla mnie to pytania nie na miejscu.

Gość gość08635
Też tak miałam ostatnio. Zaczepił mnie na ulicy i przesłuchanie mi urządza. Co robisz, gdzie studiujesz, jakie jest Twoje hobby itp. Niczym casting. Zamiast np. rzucić jakimś tematem, że coś widział po drodze i wciągnąć mnie w tę rozmowę albo powiedzieć coś o sobie, to zadaje pytania o moje życie. Z tego niestety wynika, że nie ma swojego.