Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do wszystkich ktore poroniły z własnej woli

Polecane posty

Gość gość

Mam 17lat i jestem najprawdopodobniej w ciąży, nie ma mowy o urodzeniu dziecka bo nawet nie wiem kto jest jego ojcem, muszę powiedzieć o tym rodzicom ale zostałam zgwałcona i nie wiem czy po takim czasie policja coś zadziała, weźcie ja muszę poronic szybko poradzcie mi skąd mogę zaopatrzyć się w tabletki itp. sprawy opiszcie jak to było u was, który tydzień, czy się udało bez komplikacji opiszcie wszystko będę wdzieczna za pomoc

Gość gość
Upewnij się czy to ciąża -to po pierwsze.

Gość gość
upewnić się upewnie ale jak była bym to chcę od razu poronic nie chcę tej myśli że noszę w sobie dziecko jakiegoś psychola po prostu nie dam rady ale boję się o tym powiedzieć rodzicom to dla mnie trudne

Gość gość
to jesteś w ciąży czy nie ?

Gość gość
no nie wiem do końca ale wolę już wszystko wiedzieć

Gość gość
idz prywatnie do zaufanego gina to ci pomoże, powiedz jaki problem

Gość gość
a domowych sposobów skutecznych nie ma bo czasem sie uda a czasem nie, jakby to było takie proste to ginekolodzy by tyle nie kasowali za skrobanki

Gość gość
a domowych sposobów skutecznych nie ma bo czasem sie uda a czasem nie, jakby to było takie proste to ginekolodzy by tyle nie kasowali za skrobanki

Gość gość
tak tylko do gina to trzeba z rodzicem inaczej się nie da

Gość gość
Nie myl poronienia z aborcja.

Gość gość
chcę żeby to wyglądało jakbym poronila samoistnie

Gość gość
wszystko jedno weźcie coś poradzcie bo czas działa na moją nie korzysć

Gość gość
to nie forum aborcyjne jeśli nie zauważyłaś. Zrób test i dowiedz się czy to ciąża na początek,

Gość gość
zrobię dopiero we wtorek sledzcie mój wątek jakby co

Gość gość
A czemu we wtorek skoro ci tak na czasie zależy?

Gość gość
chyba zeby zrobić ten test muszę go mieć a nie mam możliwości kupienia go wcześniej

Gość gość
Zacznijmy od tego, że g**** się zgłasza.. nie można tego zostawić od tak.. poza tym.. potrzebna jest osobie zgwałconej pomoc. .. jakieś wsparcie psychologa czy coś.. Po drugie.. nie da się specjalnie poronić.. a aborcja różnie się może skończyć (zwłaszcza nielegalna.. ale chyba jeśli chodzi o g***** to jest dopuszczalna).. z tego co wiem, to ostatnio lekarze dokonywali aborcji w jakimś szpitalu (legalnej), ale urodziło się żywe dziecko.. maluteńkie.. nie wiem, co dalej z nim się dzieje.

Gość gość
A co do ginow......ja juz im nie wierze w sprawie aborcji... U mnie w miescie jest gin i on robi aborcje jak leci - w sumie kazdemu. Kosztuje troche .... z tym ze wyszla afera bo babki bojace sie ciazy przychodzily do niego- on zekomo robil badanie i stwierdzal ciaze - po czym ta ciaze usuwal..... sukinsyn. 70 procent kobiet nie bylo nawet w ciazy, a w mawial im ze zrobil im aborcje, kobiety przez cale zycie beda miec traume ze usunely - a tak naprawde nic takiego si enie stalo. Przestrzegam przed tym to nagminny preceder. A jedna gin z mojego miasta nawet poszla za to siedziec a TVN zrobil lata temu o tym reportaz...tez usuwala 'ciaze'

Gość gość
Czy Ty wiesz, że aborcja to przestępstwo? Policja Cie może znaleźć przez IP. Lepiej zgłoś to na policję teraz, zanim oni zgłoszą się do Ciebie i nie zadawaj takich pytań na forum

Gość gość
to była sciema nie jestem w zadbej ciąży i nikt mnie nie zg****ił pozdrawiam