Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciche dni przez seks...

Polecane posty

Gość gość

Hej... Jestem ze swoim mężczyzną jakiś czas.. Mój partner od pewnego czasu chce uprawiać ze mną seks analny.Ja -nie chcę. Kiedyś próbowałam ale wspominam to jako koszmar i upokorzenie.Tłumaczyłam mu to,że nie chcę się zmuszać ,bo prędzej czy później stanie między nami ta sprawa i będzie to koniec naszego związku.Bo gdzie tu sens?Zmuszać się ? On się teraz dąsa niby nie obrażony ale dla mnie to naprawdę przykre doznania i żadna siła mnie do tego nie zmusi-nawet rozstanie... Zatem może jakiś Pan mi pomoże mu to wytłumaczyć?

Gość gość
jestem kobieta,i radze,zostaw gnoja.on widocznie ma gdzies Twoje uczucia i doznania.

Gość gość
pogoń ped​ała, cio​tę wyślij do do swoich będzie ru​chał cw​eli takich samych jak sam jest :D

Gość gość
nigdy nie miałem parcia w związku na anal i nie mam do tej pory wolałbym jakby to ona włożyła mi tam palec ale jakby sama to zaproponowała może bym spróbował nic na siłę

Gość facet ci prawde powie
olej go dziewczyno

Gość gość
naoglądał się p****li i teraz wydziwia, a niech się dąsa, nie ten to znajdziesz innego.

Gość gość
Obciągaj mu z połykiem 3 razy dziennie i dwa razy w nocy, nie będzie miał ochoty i siły na o***t :P

Gość gość
Największy problem tkwi w tym,że kiedyś będąc w związku z innym to zrobiłam a teraz nie chcę.On wiedząc o tym ,czuje się urażony,smutny,gorszy ....tłumacząc,że nigdy nie miał tak by robił coś tylko z jedną partnerką a z inną nie chciał.