Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! Ratujcie! Co robic? Nienawidze Bachorow!

Polecane posty

Gość gość

Kobitki pomocy serio. Mam 30 lat i w tym roku wychodze za maz. Zawsze uwielbialam dzieci wydawaly mi sie mega rozkoszne i super. I nagle za sprawa corki moich znajmych zninawidzialam wszystkie bachory. Kiedys ja lubialam teraz ma 9 lat jest stasznie glupia, zadaje mega glupie pytania, niszczy mi wszystko jak przychodzi do domu - niby przez nieuwage. Kiedys ja tolerowalam teraz oczami wyobrazni widze ze ja zabijam. No i przez to zaczelo sie - jak widze 'rozkoszna' dwulatke ktora drze ryja z byle powodu mam ochote ja uderzyc w twarz zeby zakmnela ryja. Jak jestem u znajomej ktora ma dzieci o te dzieci nawet na 5 minut nie daja jej spokoju i nam przeszkadzja i dra ryje naprawde ja je w wyobrazni bije zeby sie zamknely. Generalnie w wyobrazni znecam sie na dracymi sie dziecmi. A przynajmniej wyobrarzam sobie ze jak by takie dziecko uderzyc z otwartej w gebe to by sie przesto drzec.... Masakra - ubolewam nad tym bo chce miec wlasne dzieci ale nie wiem czy wystaczy mi sil....a moze to minie jak urodze swoje? Jak myslicie? Na chwile obecna nienawidze wszystkich dracych sie bachorow.

Gość gość
Nawiązując do pytania z tytułu uważam, że powinnas się powiesić :)

Gość gość
a cos bardziej konstruktywnego?

Gość gość
Nic :)

Gość gość
Nie wszystkie dzieci są rozwydrzone i drą ryja jak ty to określasz.Dziecko uczy się wszystkiego od dorosłych.Znasz takie powiedzenie? Jakiegoś mnie Boże stworzył, takiego mnie masz"!

Gość gość
No rozumiem. Ale ja powaznie pytam. Uwielbialam kiedys dzieci a teraz doprowadzaj amnie do furii. Czy to przechodzi jakos jak sie ma swoje? Czy sa tu kobiety ktore wczesniej nie lubialy dzieci a teraz uwielbiaja swoje?

Gość gość
Mimo wszystko podtrzymuję pierwszą wersję :)

Gość gość
Ja swoje lubiam, a czy ty będziesz lubiać tego żaden słownik nie wie :)

Gość gość
Autorko to przyjdz do mnie a na nowo dzieci polubisz :) mam dobrze wychowana 8latke i nie draca ryjka o byle co niespelna roczniaczke :D no ale... Ja dzieci wychowuje i to od malenkosci ;) i nie przejmuj sie- swoje pokochasz :D ja cudzych tez nie cierpie choc faktycznie grzeczniejszych i mniej upierdliwych od moich nie znam :D