Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieświeży oddech u noworodka Co robić????

Polecane posty

Gość gość

Mój maluszek ma nieświeży zapach z buzi, jest karmiony głównie moim mlekiem..skąd taki zapach?? Śmierdzi jak kupa, jesteśmy z mężem zrozpaczeni :((( Czy są na to jakieś sposoby domowe??

Gość gość
To bardzo niezdrowy objaw. Zastanawiałabym się raczej co jest powodem, a nie jak naprawić oddech. Mówiłaś o tym pediatrze?

Gość gość
Oczywiście, że mówiłam. Odparł, że to minie z czasem, i że na razie "taka jego uroda" :O

Gość gość
zmien pediatre

Gość gość
to chyba może świadczyć o refluksie żołądkowym.... u niemowlaków jest to dość poważne, więc o to zadbaj.... ja bym poprosiła o skierowanie do gastrologa. Z racji na bardzo mały wiek dziecka, zostaniecie szybko przyjęci i dowiesz się co się dzieje. Nie lekceważ tego, bo zniszczysz małemu żołądek i zęby - to kwas się cofa - stąd ten zapach.

Gość gość
noworodek ma zeby? :-D

Gość gość
gastroenterologa jak już

Gość gość
bardzo śmieszne, na razie zębów nie ma ale jak bedzie miał kilka miesięcy zęby będą a i refluks będzie nieleczony/

Gość gość
oczywiście, że nie ma- ale będzie miał. Jeżeli mama to zaniedba to w momencie kiedy pojawią mu się zęby, będą od razu w środowisku kwaśnym - czyli tragedia dla malucha. Ledwo mu wyrosną i już wypadną

Gość gość
A moze ma plesniawki? Probowalas wygooglec nieswiezy oddech u niemowlaka? P.s. Zmienilabym pediatre z miejsca