Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezkontaktowy

brak kontaktu

Polecane posty

Gość bezkontaktowy

czy ktoras z was zyje z facetem ktory nie uyrzymuje kontaktu z dzieckiem z poprzedniego związki? swietny facet, dobry mąż, za naszymi dziecmi szaleje ale kiedys miał dzieci z inną pania i nie utrzymuje z nimi zadnego kontaktu... jestesmy malzenstwem 11 lat na poczatku kiedy mnie poznal keszcze sporadycznie dzwonił do nich czy coś wysłał ale po jakims roku przestal zupełnie i tylko płaci przyznane kiedyś tam alimenty nie ma tematu

Gość gość
świadczy tylko o nim- że jest ch... bez serca. bo dzieci nie są niczemu winne. tatuś który pozbył się problemu, taki człowiek dla mnie jest dnem!! dziwne że z takim człowiekiem ułożyłaś sobie życie nie martwi Cię to ze jak sobie znajdzie inną to Twoje dzieci będzie miał w dup.. jak tamte?

Gość gość
facet kompletne zero, aż dziw, że tak długo wytrwał w nowym małżeństwie bo aż 11 lat, no ale ludzie nawet po 15 latach się rozwodzą, więc nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, prawda. I też myślę, że jakby cię zostawił dla innej, młodszej, ładniejszej, to by miał w doopie swoje obecne dzieci z Tobą, facet kompletne DNO, ale takiego sobie wzięłaś. Ciekawe kto mu będzie zmieniał pieluchy na stare lata, mam nadzieję, że wtedy będzie prosił o pomoc swoje dzieci, a one będą miały starego dziada w nosie i oddadzą go do DPS

Gość gość
dla mnie to totalny gnój, jak mozna zapomniec ze ma sie dzieci??

Gość gość
Czy ty wiesz ze zyjesz z potworem bez uczuc?Co sumienie cie ruszylo czy lek,ze moze zostawic tez twoje dzieci?Mysle ze ty tez maczalas w tym palce ze zerwal kontakty z dziecmi.Taki czlowiek nie ma uczuc bo nikt normalny nie zapomina o dzieciach.Tylko tobie bylo z tym dobrze,a teraz jestes matka i inaczej patrzysz na ta sytuacje.Moglas tez sama przypomnic temu debilowi ,ze ma dzieci .Czy to robilas ,mysle ze nie.Pamietaj ,ze twoje dzieci tez sa zagrozone ,ze ich kiedys zostawi .Historia lubi sie powtarzac.A tamte dziec***ewnie sa juz dorosle i teraz to taki tatus to moze dostac tylko kopniaka w d**e

Gość gość
a ty zauwazylas to dopiero po 11 latach?