Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bycie kurem domowym to hańba dla mężczyzny PYTAJNIK

Polecane posty

Gość gość
dla mnie facet powinien zarabiać, ale facet który poświęca sie rodzinie domem i dzieciom i sie w tym sprawdza to cud

Gość gość
na pewno w duzym stopniu zalezy to od kobiety w tym zwiazku,ale rozpadaja sie przeciez malzenstwa gdzie.kobieta siedzi w domu a facet robi kariere zawodowa. Na to nie ma regoly

Gość gość
Jeśli wyśmieją to z zazdrości.

Gość gość
a prawda jest też taka, ze niby wy sie tu zachwycacie nad takim facetem, a jak przyjdzie co do czego to nawet takiej kobiety sie nie znajdzie, która byłaby gotowa na taki układ w związku, bo kazda z was to wygodnicka glizda, macie wizje tego zeby facet na was z/a/p/i/e/r/d/a/l/a/ł oddawał pensje do waszej łapy a wy same chcecie lezec cały dzień, oglądać serialiki i żreć -> przybierać w biedrach

Gość gość
Powiedz mi gdzie takiego faceta moge szukac.Ja nie znosze gotowac sprzatac chodzic na zakupy. Moge za to i pracuje zawodowo:)

Gość abbbbbbbbba
kurem domowym? chyba kurczakiem :D

Gość gość
Zapomnialam dodac ,lubie sport i odrzywiam sie zdrowo,ale bez przesady!

Gość gość
to samo jest z facetami kobieta kurą domową facetowi uderzy soda do głowy i bóg wie jak królują....facet może a kobieta już nie ....facet to co ma pracować bywać z kumplami i czuć bóg wie kim bo zarabia a kobieta to co bo że zarabia a mąz w domu to już ma jej odbić....a właśnie jest jest tak ze kobiet się nie docenia wogóle prace w domu i opiekę nad dzieckiem uważana dla facetó jest jako laba a gdy zmiana roki ze to facet miecze obowiązki domowe to jóż król i ze go baba w trąby puści bo kariera puknijcie się właśnie takich facetów kóre zajmuja się domem i dziećmi bardziej się docenia bo przynajmniej wiemy że mają świadomość przez co my kobiety musimy przejść bez słowa podziękowania. bo żaden facet pracujący nie pomyśli ile my pracy mamy w domu więc niech tu się ojcowie wypowiedzą czy to łatwa praca i czy zamienili by to na pracę z pensją wśród ludzi...proszęęęęęęęęęęęęęę o odp

Gość gość
abbbbbba nie ironizuj:) Ale zdradz mi tajemnice,gdzie sie podzial BIZON Taki milczacy sie zrobil hehe

Gość gość
Taka jest prawda,kobieta do garow ,a faceci hulaj dusza piekla ne ma. Ja do autora tego tematu odnosze sie z szacunkiem i zycze im wszystkiego co najpiekniejsze na tam swiecie-goracej milosci.:)

Gość maupkaa
zamurowało go

Gość gość
Maupka a gdzie go wmurowalo jak myslisz?