Gość gość Napisano Listopad 3, 2018 Polecam z całego serca sprawdzoną przychodnię www.tommed.waw.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2018 Gdy nie ma potrzeby to do ginekologa nie chodzimy a jak już powinna być osoba bliska by pilnował sterylności. Czesto zarazić się można brodawczakiem ludzkim gdzie usuwają macie i jajniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiola 76 Napisano Luty 22, 2019 Zobacz na www.MediCenter.pl gdzie jestem zapisana i bardzo sobie chwalę. Wizyty zawsze na czas, bezproblemowy kontakt i dogodna lokalizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zosia21 Napisano Luty 22, 2019 Też polecam MediCenter, większość moich znajomych już sie do nich zapisało i są zadowoleni, bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do pacjenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość go9 Napisano Kwiecień 7, 2019 Zobacz sobie ofertę www.tommed.waw.pl, mają szeroką ofertę swietnych specjalistów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2019 Warto rozejrzeć się za jak najlepszą prywatną placówką w Warszawie. Ja od siebie mogę wam polecić przychodnię specjalistyczną www.high-med.pl, która znajduje się na Bielanach. Tam możecie skorzystać z usług wielu doświadczonych specjalistów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markiewicz 0 Napisano Listopad 15, 2021 Zobacz sobie jak to dokładnie wygląda jeśli chodzi o credomed.com. TO placówka właśnie w Bloniu, całą rodziną się tam zarejestrowaliśmy i jeśli chodzi o opiekę to na dobrym poziomie. Duży plus dla nich między innymi za to jak są zorganizowani jeśli chodzi o organizowanie opieki dla osób, które potrzebują pomocy specjalistów. W tym zakresie mają sporą bazę lekarzy, którzy tam pracują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach