Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

umowilam sie z chlopakiem, boje się że ucieknie jak mnie zobaczy

Polecane posty

Gość gość

iśc na spotkanie czy nie? jestem umowiona na jutro wieczorem. gośc widział mnie raz na oczy, na imprezie do tego pod wpływem. chyba zrezygnuje

Gość gość
jesli wygladasz choc troche lepiej od Baby Jagi to idz, jesli nie, zostan w domu :D

Gość gość
leć, jesteś tylko kobietą. on rozumie twoje braki lepiej od ciebie.

Gość gość
jakbyś strzelił w dziesiątkę. mam nochal jak baba jaga. ogolnie nie jest tragicznie, ale nos psuje cały efekt godzinnego rytuału związanego z make upem i doborem stroju ;)

Gość gość
moze nie zauwazy :D

Gość gość
kurcze, też mam nadzieję. mam nawet pewną strategię. Będę odwrocona cały czas do niego przodem. to jest jakieś wyjście na jedno spotkanie :D

Gość gość
Daj spokój .Kiedys Muniek Staszczyk mówił ze on akurat lubi kobiety z duzymi nosami .Skąd wiesz ze on tez nie ma takich preferencji . Zresztą uśmiech jest najwazniejszy :-D

Gość gość
jesteś pop*****lolona jak każda kobieta ale wybaczamy. tobie i reszcie, twój ****** WIELKI NOCHAL jest problemem tylko dla ciebie. sypiałem już z dziewczynami które miały ten problem.....uwierz mi na słowo. nie na tym się skupiałem.

Gość gość
A jakie cycki i dupa? Czy to też jest problem? :D

Gość gość
hah, to że jestem p**********a wiem i to bardzo dobrze :) ale tutaj chodzi o moje postrzeganie samej siebie. mam kinola babojagowatego i ciężko mi zrozumieć, to że mogę się komuś podobać. Ja na pewno nie umowiłabym się z samą sobą

Gość gość
Nieraz takie pasztety chodzą na randki, że to jest obelga dla atrakcyjnych lub normalnych kobiet. Więc ty już nic nie rób, a nuż gustuje w pasztetach... :D

Gość gość
tzycki małe ale jare. pasują do szczupłej sylwetki. tyłek słyszałam, że niezły. hmm. chociaż tak teraz myslę, że jakieś małe implanty też by się przydały.

Gość gość
Nie spodobasz mu sie, bo sama siebie nie akceptujesz. Zmien nastawienie do siebie i sposob postrzegania pewnych rzeczy.

Gość gość
Nos jak haczyk, okulary idzie sobie babsztyl stary :p

Gość gość
powiem wam, że zawsze mam malutką nadzieję, że moj potęcjalny obiekt westchnień gstuje w pasztetach i nawet kilka razy się nie zawiodłam :) ale zawsze zadaje sobie pytanie- czy ma on problemy ze wzrokiem, czy może za dużo wypił.

Gość gość
jaki stary proszę pana. okulary co prawda kiedyś nosiłam, ale teraz straszę nosem bez żadnych ozdób :)

Gość gość
Czemu masz takie zanizone mniemanie o sobie? Za chwile zaczniesz nas przepraszac, ze zyjesz :/ Nie lubie takich osob jak ty, musisz sie zmienic, bo ludzie nigdy nie beda cie szanowac ani dostrzegac!

Gość gość
Coś w tym jest, że od niektorych tyle się wymaga ... A to zmienić to a to tamto naprawić lub zoperować, a brzydkie babony chodzą dumnie w starych lumpach na "randki". Jednak powinno się dostrzegać różnice w wyglądzie i panny bardziej zadbane powinny więcej wymagać / to samo u facetów.

Gość gość
a mnie najbardziej śmieszą wypowiedzi: zmień się. Jak do cholery mam się zmienić? wziąć tasak i upierdzielić sobie nochal? Nie zmienię podejścia dopoki nie zmienie się fizycznie. Ogolnie nie narzekam, nie użalam się nad sobą, nie rozmawiam z nikim o swoim wyglądzie. Ale to chyba normalne, że osoby nieatrakcyjne czyją się źle w pseudo-idealnym społeczeństwie

Gość gość
az taki duzy ten nos? moze przesadasz?

Gość gość
oj duży, operacja na przełomie września-października, ale do tego czasu chciałabym normalnie funkcjonować.

Gość gość
Ja sie kiedys umowilam z kolesiem, ktory nie mial zeba, jedynki. Nie jestem pustakiem, ale zrazilo mnie to do niego, bo nos nosem, na to nie ma sie wplywu, ale zeby w XXI nie wstawic sobie zeba? Poznalam go na dyskotece, spodobal mi sie, bylo ciemno i jakos tego nie wiedzialam, a nawet po procentach nie bylam :/

Gość gość
* w XXI wieku mialo byc

Gość gość
Hehe. No zęby najważniejsze.

Gość gość
a mnie najbardziej śmieszą wypowiedzi: zmień się. Jak do cholery mam się zmienić? wziąć tasak i upierdzielić sobie nochal? Nie zmienię podejścia dopoki nie zmienie się fizycznie. Ogolnie nie narzekam, nie użalam się nad sobą, nie rozmawiam z nikim o swoim wyglądzie. Ale to chyba normalne, że osoby nieatrakcyjne czyją się źle w pseudo-idealnym społeczeństwie Zastanawia mnie dlaczego od innych wymaga się więcej a od innych mniej... Jedna przeciętna płaska będzie brana za super laskę a inna niebrzydka bez biustu za nieatrakcyjną? :D

Gość gość
racja, brak zębow to zwykłe zaniedbanie, ale długi nochal może być równie szpecący, z tym, że tego tak łatwo nie da się zmienić

Gość gość
no i git. do spotkania nie doszło, odetchnęłam z ulgą, wyskoczyły mi dwa pryszcze dodatkowo :D