Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka Prawa

podoba mi się mój wykładowca

Polecane posty

Gość Studentka Prawa

Zacznę od tego, że mam 21 lat i od października zaczęłam studiować zaocznie prawo. Przez pierwszy semestr wykładał dwa przedmioty, nie mam pojęcia czy będzie mnie dalej uczył (nie znam jego kompetencji zawodowych), jednak wątpię - przejdę jednak do sedna sprawy, otóż od dnia w którym przyszłam do niego na egzamin ustny z drugiego przedmiotu, przykuł moją uwagę. Cóż...to nie jest tak, że jest przystojny niczym młody Bóg - ma ok. 30paru lat, wygląda nawet jakby był bliżej 40stki... i wiem że to zabrzmi głupio, ale mam wrażenie, że miał na palcu obrączkę (nie pamiętam do końca, więc nie jestem pewna). Urzekło mnie w nim raczej jego poczucie humoru, brak sztywności, jednoczesne posługiwanie się ironią w stosunku do studenta, który nie bardzo zna odpowiedź, a zarazem łagodność, cierpliwość (słuchając odpowiedzi moich kompanów, nawet ja bym jej nie miała...) - widać że zależy mu, żeby student zdał. Słyszałam od niektórych, że od niedawna (nie wiem o jaki okres czasu chodzi, ale mniej więcej ok. 2 lat.) jest doktorem. Cóż...ja po prostu nie mogę przestać o nim myśleć. Może Was to zdziwić, ale ja zdaję sobie sprawę z niedorzeczności takich relacji. I najważniejsze - nie myślę o nim tak "na poważnie" - to nie jest zakochanie. Po prostu cholernie pociąga mnie fizycznie, od momentu 1go terminu odpowiedzi myślałam że mi minie, jednak w 2gim terminie na poprawce (zdałam...) wszystko się wzmogło. Czuję do niego tak silne pożądanie, nigdy nie czułam tego tak intensywnie, a jestem bardzo atrakcyjną dziewczyną, otaczaną przez wielu facetów - zarówno tych w moim wieku, jak i starszych. To jest już druga sprawa, ponieważ wydaje mi się że nie umiem kochać, zaangażować się - nie chcę do nikogo należeć... Wiem, że to jest życie, to nie jest żaden denny serial, że takie rzeczy są niedorzeczne. Ale mam ochotę spełnić swoje fantazje z nim związane, tu i teraz - kochać się z nim i tylko w takiej relacji. Ech.... czy którakolwiek z Was to kiedyś czuła? Czy ulży mi jak napiszę do niego wiadomość właśnie o takiej treści w skrócie, że mnie pociąga? Tak cholernie pociąga...Oczywiście jak skończę studia, o ile jeszcze w ogóle będę o nim myśleć.... PS. Założę się, że jakbym powiedziała komuś z uczelni, że ON mi się podoba (oczywiście teoretycznie), wyśmialiby mnie - nie jest zbyt atrakcyjny, ale dla mnie w połączeniu ze swoją inteligencją i zachowaniem owszem.

Gość gość
w kazdym razie watpliwe zeby on byl toba zainteresowany

Gość Studentka Prawa
Nie a dlaczego? Mogł(a)byś uzasadnić swoją wypowiedź.

Gość gość
nie ty pierwsza nie ostatnia oni sa przyzwyczajeni do takich studentek po tobie beda kolejne

Gość gość
monika.lolik@wp.pl napisz do mnie :)

Gość gość
pomyłka o2.pl monika.lolik@o2.pl