Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahlen

Impreza jest :D

Polecane posty

Gość kahlen

Pijemy a nie :D

Gość gość
jak się bawicie kałen?

Gość kahlen
Jakus sie bawicie, a wy gosciu? :D

Gość gość
K***a wypilabym sobie troche likieru czekoladowego a nie mam :(

Gość kahlen
Sie pozmienialo na kaffe odkad ostatnio bylam :D Oj tam, to pij co innego nie p*****l :D

Gość gość
lol ja się właśnie spuściłem do husteczki i wrzuciłem ją pod tapczan, do tego obtłuściłem całą rękę w tłuszczu z udka kuraka i mi się resztki wczorajszych herbatników do niej przyczepiły, ale to nie problem bo przez nocy prusaki powinny posprzątać, aaaaa i mam jeszcze 2 ciepłe argusy, są cieple bo moja stara by na bank wychlała gdyby znalazła w lodówce, tak więc lajcik, siedze w poplamionym podkoszulku i dlubie sobie w zebach zapalkami, od czasu do czasu grzebię w pępku, albo sobie skręcam dredy z włosów na jajach, mam na dysku pokaźną kolekcję nagich fotek od nastolatek poznanych w internecie, porzygałbym się ze śmiechu gdyby mnie teraz zobaczyły:D

Gość gość
aha, i jestem asem! broken kwi kwi kwi

Gość gość
co jest świnki, nie podobam wam się z opisu?:/

Gość gość
aaah zapomniałem że kobiety uwielbiają męszczyzn z pasjami, otóż wierzcie lub nie, ale sklejam papierowe modele pociągów, to niedrogie hobby, można je wydrukować z internetu, ja nie mam drukarki, ale kuzyn ma, jest równy z niego kolo, grywamy czasem w ping-ponga, bo sport to zdrowie

Gość tratraksjssoososw
a dzieci to nie powinny juz spac?

Gość gość
żeby nie było lubię czasem zaryzykować, na przypale, piwerko w parku, zawsze jeden patrzy w jedną stronę, a drugi w drugą stronę, żeby na czas schować przed policjantami, i rozmawiamy o przechodzących dziewczynach, raz było grubo, bo powiedzieliśmy o takiej jednej jak przechodziła że ma nogi jak kalambury i zapytała się "co z tego?", a my do niej "jajco psito, cweluj z glana bo cię Bury z majchrem ożeni" no a ona "no ale tu rosną takie piękne pelargonie, i te łodyszki, jak łotysze w szeregach stoją domy, a wy panowie w parku pijecie trzy korony", na to bury 102 się uspokoił, zapytał się czy lubi mieć pojemny zadek, i tak od słowa, do słowa, od nóżki do nóżki, w życiu nie widziałem tak łasej na berło kobiety, takie to kalambury

Gość gość
żeby nie było lubię czasem zaryzykować, na przypale, piwerko w parku, zawsze jeden patrzy w jedną stronę, a drugi w drugą stronę, żeby na czas schować przed policjantami, i rozmawiamy o przechodzących dziewczynach, raz było grubo, bo powiedzieliśmy o takiej jednej jak przechodziła że ma nogi jak kalambury i zapytała się "co z tego?", a my do niej "jajco psito, cweluj z glana bo cię Bury z majchrem ożeni" no a ona "no ale tu rosną takie piękne pelargonie, i te łodyszki, jak łotysze w szeregach stoją domy, a wy panowie w parku pijecie trzy korony", na to bury 102 się uspokoił, zapytał się czy lubi mieć pojemny zadek, i tak od słowa, do słowa, od nóżki do nóżki, w życiu nie widziałem tak łasej na berło kobiety, takie to kalambury

Gość gość
no ale przeważnie to dziewczyny milcza wzrokiem sploszonej antylopy, nie wiem czemu tak niskie standardy, ksiazek nie czytaja? przez plebs byly wychowane? dziewczyny to nie jest rasa ktora moze isc na latwizne, no i jak widzi prawdziwego faceta to juz nie ma innego pomyslu na zachowanie niż rozlozyc nogi, life's hard. 200 lat temu to bym sie zabawil, a nie atmosfera jak w masarni, zgon dla erudyty, w*********ć lochy

Gość gość
brokensraj w*********j z tąd locho zanim przyjdzie reemisja i zaczną się krwawe okultystyczne gooooodyy, qui pro quo, adio

Gość gość
gimbusy ida rano spac - bo dzis sobota !