Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tool46

co mam zrobic wiedzac ze moja zona zakochała sie

Polecane posty

Gość tool46

Jestem dojrzałym facetem po 40 jestem w związku 6 lat z kobieta o rok starszą na początku zwiazku była bajka jednak po 4 latach popadłem w rutynę nie mówie ze nie dbałem o swoją ukochaną ale rozluzniły sie sprawy intymne nie kochalismy sie przez prawie 1,5 roku i to nie dlatego że mnie nie pociąga moja ukochana tak jakoś były między nami jakieś niedomówienia raz ja byłem wymęczony a raz ona nie miała ochoty ostatnio tzn od listopada 2013 postanowiłem zmienić to tylko ze powstał pewien problem najprawdopodobniej moja pani spotyka się z kims innym moje podejrzenie miały potwierdzenie w tym co zrobiłem i wiem ze nie było to fair w stosunku do niej podlozylem jej w domu podsłuch tylko raz ale to co tam usłyszałem było jednoznaczne najgorsze w tym jest to że przyznałem się jej do tego reakcja jej była oczywista była wsciekła na mnie i oczywiście się wyparła ze ktos u niej był nie rozstaliśmy się do tej pory ja ją naprawdę darzę wielkim uczuciem i nawet jak doszło do zdrady to pragnę z nią być z tego co rozmawiamy razemy ona nie chce się ze mną rozstac i mówi że mnie kocha ale jeszcze coś wiem że poszukuje nie wiem czy wrazen czy kogoś przez przypadek wysłala do mnie maila ktory skierowany był do jej koleżanki i tam było napisane " zarywałam do niego ale on jest gejem powiedział mi to iprzedstawił swojego chłopaka jestem teraz załamana bo zakochałam sie w nim" po tym jak to odczytałem rozmawiałem z nią na skype (bo obecnie nie ma jej w kraju od 2 miesiecy) i jeszcze raz zapytałem czy chce się ze mną rozstać i czy mnie moze banalne słowo ale czy mnie kocha na co mi odpowiedziała twierdząco no to koniec mojej historii proszę was doradzcie mi coś z góry dzęki

Gość wrednababa
normalna sytuacja. Jak kobieta czuje sie zaniedbana to w końcu musi poczuc sie kobietą. Takie zycie. Ciesz sie ze nie zaszlo to dalej. Dbaj o nią i dawaj odczuc ze jest dla Ciebie wazna to szybko zapomni ;) Pozdrawiam