Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamaa

Ja w ciąży, on flirtuje z innymi przez internet :(

Polecane posty

Gość przyszła mamaa

Witam, jestem po paru nieudanych związkach, dwa z nich zakończyły się zdradą (jeden znalazł "lepszą" na internecie drugi w pracy), obecnego partnera poznałam na internecie, po wielu szczerych rozmowach na temat związków i zranień, oczekiwań co do życia po miesiącu zamieszkaliśmy razem. Wydawało mi się, że pasujemy do siebie, że wiemy co chcemy od życia. Zaczęliśmy remontować naszą kawalerkę, on specjalnie dla mnie zrobił piękną kuchnię bo lubię gotować. Poznałam jego rodziców, którzy mieszkają w tym samym mieście i także się bardzo polubiliśmy. Można powiedzieć, że sielanka. Oprócz jednego. Po 3 miesiącach znajomości on nie wylogował (pozwala mi korzystać ze swojego komputera bo mój laptop powoli dogorywa) się z portalu erotycznego typu bdsm na który weszłam bo pojawił się na pasku adresu jako uzupełnienie przy wpisywaniu innego adresu a w koncie już był zalogowany. Zobaczyłam jak flirtuje z innymi, marzy mu się bycie zdominowanym. Nie jest tak, że ja nie lubię dominacji, więc zdziwiłam sie, że jeszcze tego szuka gdzieś indziej. Jak mu powiedziałam, że sobie nie życzę takich rozmów z obcymi kobietami to najpierw zaczął krzyczeć, że nie powinnam mu grzebać w jego prywatnym komputerze i go szpiegować, ale potem obiecał, że już tego nie będzie robił a tłumaczył takie zachowanie, że krótko jesteśmy ze sobą i jeszcze się nie odzwyczaił od tego typu portali. Wybaczyłam, ale też obiecałam, że mu zaufam i nie będę mu sprawdzać historii na komputerze itp. Po niedługim czasie wpadliśmy. On na początku był w szoku i nawet nie chciał słyszeć o dziecku, ale z czasem zaakceptował ten fakt i mówi, że się cieszy, że będzie miał dziecko ze mną. Stara mi się pomagać, chodzi ze mną na spacery choć sam nie przepada, płaci za lekarza, całuje mój brzuszek, mówi do niego, planuje nawet dla nas z rodzicami budowe domu na ich działce i ślub. Jedyne co mnie martwi to jego rezygnacja z seksu, ale tłumaczy to troską o dziecko oraz tym że dziwnie jest mu się kochać ze mną jak jestem w ciąży choć ja w drugim trymestrze (jestem teraz w 18 tygodniu ciąży) mam nawet wzmożoną ochote na niego. No ale trudno. Mówi, że odbijemy sobie po ciąży. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że dzisiaj też mi zostawił włączony komputer i pojechał do pracy (teraz nawet nie wiem czy do pracy :( ) a ja weszłam na gmaila bo chciałam zalogować się na swojego maila, ale jeszcze byl zalogowany on i.... znowu: masz wiadomość na portalu takim i takim (typu bdsm) :( Oczywiscie weszłam na ten głupi profil, niby parę wiadomości, ale ostatnia z 25 lutego o tym jak to chce być u stóp jakiejś obcej laski i innych w sumie też bo z paroma pisze :( Jestem załamana :( Już raz zostałam zdradzona bo były też sobie flirtował z innymi a potem odszedł do jednej z tych panienek. Może u niego to jest po prostu uzależnienie od tego flirtu przez internet? Przecież ja mu nie bronię seksu ani pieszczot to dlaczego szuka podniety na internecie? Boję się mu powiedzieć, że znowu niby go "szpiegowałam" bo on mimo, że w czynach jest dobry to potrafi być okrutny w słowach, ale nie chcę by z innymi rozmawiał i to na takim portalu! Jest mi bardzo przykro :( Chciałabym wierzyć, że to tylko takie gadanie przez internet, ale już nie umiem zaufać. Kocham go i chciałabym, żeby nasze dziecko miało rodzinę, ale nie chcę też by kiedyś nasza córka usłyszała, że tatuś znalazł sobie inną panią. Jak z nim porozmawiać?

Gość gość
Facet cie nie kocha..po drugie -w ciąży jak najbardziej seks.Nie pociągasz go..sorry..on sie nie zmieni..mowic moze sobie to co chce a ty to lykasz..samo to ze na początku nie zlikwidowal konta tylko dalej tam siedzial powinno dac ci do myślenia ze ty to nie ta której on szuka.

Gość pomaranczlala
Dziwne, że nie chce uprawiać seksu, bo jesteś w ciąży. Mówienie, że po porodzie sobie odbijecie, to jakaś kpina. Wtedy musisz przejść kilkumiesięczną rekonwalescencję narządów płciowych no i nie ma na nic czasu, bo trzeba się zajmować dzieckiem. Nie przesądzałabym na podstawie tej historii jego miłości do Ciebie, ale to, że nadal jest z Tobą, mówi o budowie domu, znasz się z jego rodzicami, świadczy o tym, że jest odpowiedzialny. Porozmawiaj z nim o seksie z Tobą. Jeśli po przedstawieniu argumentów dalej nie będzie chciał go uprawiać - to bardzo słabo. Jeśli się zgodzi - za jakiś czas znów sprawdź jego konto, czy dalej tam rozmawia. Inna sprawa, że gdyby miał coś do ukrycia, to byłby ostrożniejszy...