Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Homofobia

Polecane posty

Gość gość

Heeej. Od zawsze miałam taki trochę wstręt do osób innej orientacji. Zawsze gdy widziałam całujących się chłopaków czy dziewczyny to mnie to strasznie obrzydzało pluuus bałam się, że kiedyś mogę zmienić swoją orientacje i być homo. Na samą myśl, że mogę taka być brzydziłam się, miałam TAAAAKI wstręt.. ble. Dlatego też na imprezach gdy się dziewczyny całują (nawet koleżanki) to ja nigdy tego nie robię. PO 1: Dla mnie to głupie. PO 2: Brzydzę się PO 3: Mam paniczny lęk, że mi się to spodoba, że może taka będę, może nie będę miała dzieci... :c FUJ! Z drugiej strony nie wyobrażam sobie, że mogłaby mi się spodobać dziewczyna... to znaczy dziewczyny są śliczne, ale jak wyobrażam sobie, że mogłabym ją całować czy coś innego to mi się strasznie niedobrze robi... Zresztą, kocham chłopców! Czy to jest homofobia? Czy lęk przed zmianą orientacji? Też tak macie?

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak homofobia. To tylko durne pojęcie wymyślone przez pedałów.

Gość pomaranczlala
Hmmm... bardzo często homofobia jest wynikiem niechęci przyznania się przed samym sobą do odmiennych skłonności. Mam znajomych homoseksualistów i początkowo obserwowanie ich pocałunków mogło wywoływać we mnie skrępowanie, ale tak samo było z parami heteroseksualnymi kiedy była to jeszcze dla mnie nowość. Teraz, po dłuższym czasie, jest mi to już zupełnie obojętne, co więcej nigdy nie bałam się zmiany orientacji i nawet o tym nie pomyślałam. Skoro "kochasz chłopców", to może jesteś biseksualistką z dużą dozą pierwiastka homo.

Gość gość
Szczerze.. wątpię. Dodam jeszcze, że ja nawet nie rozmawiam o stosunkach damsko - męskich, a co dopiero damsko - damskich czy męsko - męskich. Po prostu jestem dziecinna i krępuje mnie temat ... seksu. Pocałunki .. nie wiem jak to się robi, krępuję się ale podoba mi się jak widzę chłopaka z dziewczyną, mimo to jak myślę co dalej mogę robić to mnie to nie obrzydza ale jak dziecko tak.... po pierwsze nie potrafię sobie wyobrazić po drugie trochę tak brzydzi jak małe dziecko. Dodam, że mam 13 lat. Wszyscy w moim wieku są trochę ... "zboczeni" a ja nie... coś ze mną nie tak? Jestem zbyt dziecinna?

Gość pomaranczlala
Możesz rozwijać się w innym tempie. Możesz być aseksualna. Możesz też być biseksualna. Albo możesz być prowokacją. :P