Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy wtedy facet mniej podnieca

Do kobiet które nie poszły z facetem do łóżka od razu a wcześniej miały przygody

Polecane posty

Kobiety, czy jeśli obecnie jesteście związane z przeciętnym z wyglądu facetem, relacja nie zaczęła się od pożądania, nie poszłyście z nim do łóżka od razu, a wcześniej miałyście przygody i przelotne relacje z naprawdę przystojnymi facetami, to znaczy że ten obecny facet podnieca was pod względem fizycznym i seksualnym mniej i w obecnej relacji seks jest mniej ważny, niż w tamtych?

Gość gość
Nie to zalezy od Ciebie jak lecisz na puste ciacha poza wygladem nic nie widzisz to nie będzie Cie pociagał .

Ja właśnie jestem przeciętnym facetem i obawiam się, że dla dziewczyny mogę być tym gorszym pod względem fizycznym, który musi nadrabiać innymi zaletami i niekoniecznie się chce z nim w łóżku szaleć tak samo jak z przystojniakiem na jedną noc.

Gość gość
i tak ci żadna nie da, nie musisz się tym martwić

Gość gość
Nie wiem mozliwe ze pociagsz ja ermocjonalnie wtedy pociag fizyczny nie jest wazny .

Gość gość
Jest wazniejszy. Raz nie lece na jego wyglad tylko serce i osobowosc. Jak czekam z seksem to chce by bylo to cos powaznego

Ale jak nie czekasz z seksem, to znaczy że facet jest dla Ciebie podniecającym ciachem. Ja właśnie chcę dla kobiety być ciachem, a nie jakimś brzydalem, którego się lubi, bo ma dobre serce.

Mi zależy na prawdziwej chemii i dzikim pożądaniu.

Nie chcę być zwykłym przeciętniakiem, który jest tylko czuły i kochający.

Gość gość
idz do psychiatry

Raczej do chirurga plastycznego.

Gość gość
Wiesz - może kobiecie po prostu na tobie zależeć.Wtedy będzie dłużej czekać na seks z tobą żeby nie schrzanić relacji między wami - żebyś nie nie uciekł jak się z nią prześpisz. Gdy laska ma ochotę na jednonocną przygodę to w d***e ma co facet o niej pomyśli.Kiedy chce go zdobyć może odwlekać moment pojścia do łóżka - będzie chciała cię najpierw w sobie rozkochać :-)