Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybyście dowiedziały się że wasz facet był w przeszłości w burdelu

Polecane posty

Gość gość

Oczywiscie nie po to aby popatrzeć tylko uprawiał seks z jakąs d****** Co byście zrobiły? zerwałybyscie z nim?

Gość królewna fiki miki
cóż, wszystko dla ludzi.... motywacje bywają różne.

Gość gość
kazałabym mu się przebadać. żeby zyskać pewność że mnie niczym nie zaraził. potem bym z nim zerwała, to zero skoro nie mógł nawet poderwać sam dziewczyny tylko musiał jej płacić żeby zamoczyć.

Gość gość
nie wiem,jakby wiele nas łączyło cięzko byłoby zerwać przez dowiedzenie sie czegoś z przeszłości ale byłabym wkurzona zniesmaczona i rozczarowana :( pewnie poszlabym sie przebadać czy od niego syfa nie złapałam

Gość gość
ja w takiej sytuacji byłam...

Gość gość
Przeszlosc to przeszlosc. Pewno bym zapytala jak bylo haha do burdelu nie zawsze chodzi sie z przymusu, czasami z nudy, ciekawosci albo po prostu zeby sie zabawic. Ciekawe czy moj facet by ze mna zerwal gdyby dowiedzial sie co ja robilam w przeszlosci haha Nie, nie pracowalam w burdelu, ale dobrze sie bawilam i niczego nie zaluje. Facet teraz zadowolony i nawet by nie pomyslal o tym, zeby burdele odwiedzac, bo cokolwiek chce, dostaje to w domu - po prostu obydwoje uwielbiamy seks i eksperymenty:)

Gość gość
to wcale jeszcze nie oznacza że nie pójdzie do burdelu kochana

Gość gość
ja byłam w takiej sytuacji,dowiedziałam się że mój facet bywał w burdelu.Zaraził mnie chorobą weneryczną(gdyby nie ta choroba to nigdy bym sie pewnie nie dowiedziała...)

Gość gość
Dla mnie to jest chore, zeby porządny facet do Burdelu poszedł i co z ciekawości seks uprawiał? Poza tym widziałam męskie prostytutki, dla mnie ci faceci są aseksualni a jak pomyślę, że pół godziny ****** jakąs pannę a teraz miałby mnie... rzygać mi się chce. Po prostytutce też od razu widać, ze nią jest. Prymitywna gęba bo nikt inteligentny by się na coś takiego nie zgodził.

Gość Haneczkaaaa
Bober czy to Ty założyłeś ten temat ?

Gość gość
Niektóre mają bardzo szlachetne rysy twarzy. Uwierz mi :) Podobnie znam wielu porządnych facetów (a przynajmniej kobiety takie mają o nich zdanie) którzy chadzają od czasu do czasu do burdelu

Gość gość
Tu nie chodzi o rysy twarzy bo to nie nasza zasługa jakie mamy, ale o prymitywne zachowanie i wzrok wołający za rozumem. Mam nadzieję, ze to się wyda i porządne kobiety nie stracą głowy dla takich zer jakimi są ci "meżczyźni".

Gość gość
Niektóre są nawet inteligentne. Po prostu lubią seks i potrzebują pieniędzy

Gość gość
to facet ma całe życie walić konia żeby nie być zerem w oczach kobiet?

Gość gość
tak,bo kobieta też ma sie masturbować dopóki nie trafi na tego jedynego. Bo kto to widział,żeby kobieta przespała sie z kimś dla zabawy. Faceci takich na dziewczyny nie chcą. A ja jako jedna z takich czekających dziewczyn nie chciałabym trafić na jakiegoś d****arza. Taki nie zasługuje na porządną

Gość do gość 16 16
a zdarzal ci sie w przeszlosci przygodny anal? duzo mialas partnerow?

Gość gość
coś za coś. Albo oboje czekają na siebie,albo nikt. Bwmy sie na całego z kim popadnie bez krzywienia sie na to jacy są inni skoro nie jesteśmy lepsi. Albo czekajmy na tą wyjątkową osobę,ale wtedy ma ona naprawde być wyjątkowa. A nie byle d****arz który seks traktował jak usługę. Nie zaufałabym takiemu

Gość gość
Ale dlaczego walić konia? Nie może normalnie poderwać sobie dziewczyny tylko musi to burdelu iść? Jeśli tak to mimo wszystko będzie zerem.

Gość gość
*bawmy się jak ktoś już sie zabawia z kimś dla rozrywki nie ma prawa wymagać od partnerki cnotliwości. Ja osobiście uważam że ktoś kto chodzi na d***** ma zbyt śliskie podejście do seksu i będąc w związku też by pewnie chodził. Bo przecież "to tylko seks" nie nie,spadajcie z d****arzami

Gość gość
Seks tylko w połączeniu z uczuciem. Nie dla facetów dla których to tylko sport pół biedy jak zrobią to z koleżanką którą znają i mają zaufanie. Ostatecznie jeśli sie przespali z kimś kto miał na to ochotę (choć i tak niesmak jest) ale z d****ą? która nie ma przyjemności z tego seksu a ich to nie obchodzi,kładą kase na stół i ma mu sie wypinać.To obrzydliwe

Gość gość
ja wole prawiczka czysty,porządny,pasuje do mnie bo jestem dziewicą wspólny pierwszy raz. Wszystko ok. DLa d****arza mówie nie

Gość gość
uwierz,dla mnie dziewicy bycie z d****arzem to byłby hardkor. Za duża przepaść nas dzieli. Myslałabym tylko o tym,ze dla niego seks to nic,zrobił to wiele razy i ja jestem tylko jedną z wielu,kolejną do kolekcji.

Gość gość
Taki z burdelu to gorzej niż prawiczek. Płacić za seks to najgorsze poniżenie i potwierdzenie, że jest nic nie wart.

To jestes wyjatkiem, normalna kobieta chce mieć faceta jak najbardziej doświadczonego seksualnie.

Gość gość
skoro ja olewam przygodny seks i czekam na kogoś kto dla mnie będzie wyjątkowy,to ja dla niego też mam być wyjątkowa a d****arz nie jest wyjątkowy,wręcz przeciwnie porządny facet w tych czasach to wyjątkowy skarb docenie prawiczka który mimo potrzeb wstrzymał sie z seksem bo nie trafił na odpowiednia i nie chciał iść na d*****

Gość gość
widocznie nie jestem normalna,trudno :) co w ogóle oznacza normalność w tych czasach

Gość gość
Na pewno nie jeden facet korzystał z usług prostytutki, nie koniecznie musiał chodzić do burdelu.:D no i co z tego???? Jeżeli nie jest związany z nikim na stałe, to mu wolno! G***o komu do tego!

Gość gość
nie każdy ma powodzenie, nie każdy umie gadać, po to są d****** nie musicie mnie akceptować bo i tak mnie to nie obchodzi, nie chciałybyscie mnie mieć, a tak skocze na dziwke i mi wystarczy, bez gadania, randek, znoszenia fochów, p*****le was

Ale żeby iść na d****** też trzeba miec odwagę. Taki prawiczek to zwyczajnie tchórz, jeszcze gorszy niż taki który chodzi do burdeli.