Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka dolnyslask

Ciąża jest przereklamowana

Polecane posty

Gość anka dolnyslask

Przyrost wagi,problemy z cerą,hemoroidy,rozstępy,suche włosy,pogorszenie stanu zębów,w nic się nie można zmieścić i te ograniczenia:męka z rzuceniem palenia itp. To moja druga i ostatnia ciąża!!!

Gość gość
dlatego ja adoptuję. Nie nasłucham się jaka jestem wyrodna, bo chcę cesarkę, bo nie chcę karmić piersią i że chcę szybko wrócić do pracy

Gość gość
ja tam nie mialam z niczym problemów w ciąży :)

Gość anka dolnyslask
Cycki po poprzedniej ciąży mam masakryczne,a co będzie po tej ciąży? Aż się boję.

Gość gość
o zęby sie dba a nie zwala wine na ciąże,z moimi nic się nie dzieje a jestem w 2 ciąży

Gość gość
ja tam wiedzialam, ze ciaza to nic ciekawego ale nie myslalam ze az tak. juz nie moge sie doczekac az urodze a jeszcze troche mi zostalo, kurcze jakos sie zatocze jak slonica do konca ciazy:P

Gość gość
Dokladnie ciaza to nic pieknego i cudownego, jak to wszystkie do okola mowia i opowiadaja. Jestem w 21 tygodniu ciazy, a mam juz dosc.

Gość gość
no jest trochę przereklamowana, to fakt. Ale już tak nie uogólniajmy. Chociaż ostatnio znajoma w 6 czy w 7tc powiedziała "jak wspaniale jest być w ciąży". Kurcze ja kończę 33 tc i wiem, że aż takie wspaniałe to to nie jest, martwisz się czy wszystko ok z maleństwem, anemia, zapalenie pęcherza itp....

Gość gość
Ja jestem w 7 miesiącu ciąży przytyłam 18 kg,nie moge się zmieścić w większość ciuchów, zrobiło mi się wiele rozstępów,pępek się uwypuklił ale się tym nie przejmuje wkońcu to tylko brzuch ważne żeby maleństwo bylo zdrowe.

Gość gość
Dla mnie bardziej przereklamowany jest seks. :P

Gość gość
a ja mam w d***e ciąże.. nie bede sobie niszczyła figury i urody..

Gość gość
jak to niektore pisza - w dupie z rozstepami czy hemoroidami wazne by malenstwo zdrowe A potem facet odchodzi, drugi nas Ciebie nie spojrzy i wychowujesz i utrzymujesz dzieci sama sfrustrowana nietrzymajac moczu.. a na koniec dziecko Ci powie ze Cie nienawidzi

Gość gość
Dopiero po ciąży to widać. Ale u mnie było tak, że nowych rozstępów nie przybyło, cerę w ciaży miałam ładniejszą a po wróciła do normalnego stanu, paznokcie mi się wzmocniły i po ciąży też tak zostało. Natomiast dopadły mnie hemoroidy, piersi są takie sobie (jestem 3 mies.po porodzie, karmię piersią ale w jednej nie mam prawie wcale pokarmu i tak mało ciekawie wygląda), dbam o nie robię pilingi masuję ale czy to pomoże? Brzucha niby dużego nie mam ale jednak odstaje. I pewnie z czasem coś jeszcze wyjdzie..

Gość gość
jakbym wiedziala jaka naprawde jest ciaza nigdy bym sie nie zdecydowala...