Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

III WOJNA ŚWIATOWA

Polecane posty

Gość gość

za 20 lat w podręcznika ten dzień będzie widniał jako jej rozpoczęcie co dziś robiliście?

Gość wodzu prowadź
Ja mam plan odnośnie Ukrainy. Polskie wojska trzeba oddać pod dowództwo Jarosława Kaczyńskiego. On wymyśli strategie ataku na Rosje. Będzie to tzw. "PLAN NA KOTA" czyli skradanie się od tyłu i nagły atak. To zaskoczy Rosjan nasze wojska zgniotą armie rosyjską. Jarosław po wielkim zwycięstwie na białym rumaku w Kijowie zostanie przywitany serdecznymi okrzykami WIELKI JAROSŁAW CHWAŁA MU !!! Ale to nie będzie koniec konfrontacji Jarosław będzie chciał pomścić śmierć brata. Dopóki nie zetnie mieczem GŁOWY WŁADIMIRA zwycięstwa smaku nie odczuje. Więc nasz wywiad wymyśla plan: Jarosław przebiera się za narzeczona Wladimira gimnastyczkę Alinę Kabajewową . Udaje mu się się przedostać do willi Putina . Putin bierze prysznic J.K przebrany za Alinę dosypuje mu trucizny do drinka. Putin po wypicu drinka pada.... J.K tryumfuje powraca do kraju bierze za żonę Kasie Tusk i żyję długo i szczęśliwie.

Gość gość
fszystko się zgadza ale Kasia jest moja :classic_cool:

Gość gość
Ja byłem w Realu po browary, parówki na hot-dogi, ketchup, sos do hamburgerów, chipsy i denta-stixy dla psa

Gość gość
Krzysztof Jackowski: Trzecia wojna światowa już się zaczęła Znany polski jasnowidz w rozmowie z "Faktem" stwierdził, że trzecia wojna światowa już się zaczęła. Krzysztof Jackowski dodał, że będzie miała ona "charakter kontrolowany", co oznacza powstrzymanie się mocarstw od używania broni atomowej. Według Jackowskiego w wojnie mogą zginąć całe nacje lub narody, ponieważ to, co dzieje się obecnie na Ukrainie jest "niebezpiecznym zarzewiem kolejnych konfliktów, za którymi stoją wielkie mocarstwa". Jasnowidz przepowiada także, że w tym konflikcie ucierpi również Polska. Cierpienie to będzie miało wymiar ekonomiczny. - Polska, podobnie jak inne kraje Unii Europejskiej, jest potwornie zadłużona. Nie wykluczam, że Unia się rozpadnie. Nikt nie będzie się nad nami litował. Wprost przeciwnie. Każdy będzie myślał tylko o swojej skórze - mówi jasnowidz.

Gość Generał ITALJA
Przemek w kamasze

Gość gość
rosja ma broń atomową a my mamy Mariusza Trynkiewicza! Polskie Wojsko powinno dokonać desantu wyżej wspomnianego na terytorium federacji rosyjskiej żeby ten zarżnął a potem zerżnął 1000 kacapskich bachorów!

Gość maupkaa
boje się

Gość gość
Ja tez

Gość gość
jaki dzień 11 wrzesień już widnieje w porecznikach