Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile macie lat i czego się w życiu dorobiliście?

Polecane posty

Gość gość

ja mam 29 lat i dorobiłam się już: - garba, halluksów i pięciu koronek na zęby - niespłaconego długu w providencie - wypisu ze szpitala psychiatrycznego (oprawiłam w ramkę) poza tym jestem goła i wesoła, a jak tam u was ? :)

Gość gość
no pochwalcie się

Gość gość
na szczęście mam lepiej :) 19

Gość gość
24 lata tak samo halluksów i dwoje dzieci.

Gość gość
24 lata, niczego sie nie dorobilam, zero oszczednosci mieszkam z rodzicami, nie mam samochodu, jestem w trakcie studiow :( wiem, że są osoby w moim wieku co mają samochod, kilkadziesiat tys oszczednosci chyba trzeba sie ogarnac....

Gość gość
27 lat samochód 13-letni dom w rozbudowie kredyt hipoteczny na 15 lat mąż i dziecko :P wolnej gotówki nie posiadam, jedynie środki na remont tego domu z których niewiele już zostało i nie wiem, czy wystarczy do wykończenia pod klucz :(

Gość gość
mam 26 lat dorobiłam sie męża bezrobotnego ale kochającego dziecka cudownego teściowej pijaczki pracy u ciapatego za 650zł, dyplomu technika, jednej koronki na zębie, pierwszysch zmarszek i pierwszej siwizny, aspołeczności, nerwicy lękowej niezdiagnozowanej, dorobiłam się też remontu pokoju u tesciowej który wynajmujemy.

Gość gość
mam 23 lata nie mam nic tylko kilka tysiecy na koncie dom po rodzicach i psa na trzymaniu :D

Gość gość
to ja 26latka aha zapomnialam dodac dorobiłam się oszczędnosci 2300zł i nei mam kredytów!

Gość gość
40, mieszkanie w Polsce po dziadkach, wlasny dorobek studia, zmiana obywatelstwa, praca w zawodzie, w kwestii kasy nic specjalnego ;-) za to życie jak chce.

Gość gość
czemu byłaś w psychiatryku?

Gość gość
40 lat,2 razy brzucha,dom ale w kredycie,długów jak włosow na głowie,działka z******ta po ciotce.gdybym dostała ja 6 lat wczesniej w zyciu bym się nie budowała,bo na niej stoi dom do delikatnego remontu,a okolica przecudowna.aha i sztucznej sczeki-ale nikt nie wie,i pracy -jest c*****a ale zespół z******ty -.praca za 2600 netto -budzetówka.

Gość gość
Dorobiłem sie depresji, i 3 gitar.

Gość gość
i gra gitara.

Gość luminarium
26 lat - Własne m3 w wysokim standardzie. Rodzice dołożyli 140 tys. złotych. My razem z mężem zarobione 100 tys. złotych. Na razie dopiero co się dorabiamy. Ale mamy niezłe zarobki 10-15 tys. miesięcznie razem tak więc jest nieźle.

Gość gość
28 lat, brak męża, garb :D, brak pracy, nieśmiałość zahaczająca o fobię społeczną, strach przed przebywaniem wśród tłumu ludzi. Wszystko z czego jestem dumna to studia i praca w kilku miejscach.

Gość gość
odp do 18:09 z nudów przez bite dwie godziny udawałam słonicę z młodymi, próbowałam zabić w ten sposób czas stojąc w kolejce do okienka urzędu pracy, niestety nie doczekałam się obsłużenia, zgarnęli mnie stamtąd w kaftanie

Gość gość
a ja mam 19 lat, dorobiłam się auta o wartości 27 tyś. , właśnie otwieram sklep z butami, w kwietniu kończę technikum fryzjerskie i myślę nad otwarciem salonu. I mam w maju maturę. Dopiero 19 lat!! weźcie się za robotę, wszystkie wyżej bo jak to czytam to chce mi się płakać nad wami :

Gość gość
ile lat oszczędzałaś na to auto?

Gość gość
gość odp do 18:09 z nudów przez bite dwie godziny udawałam słonicę z młodymi, próbowałam zabić w ten sposób czas stojąc w kolejce do okienka urzędu pracy, niestety nie doczekałam się obsłużenia, zgarnęli mnie stamtąd w kaftanie x hahaha Ty to na serio piszesz czy podszyw?:D

Gość gość
dzieci i mężów sie nie dorabia idiotki, dorabianie polega na zarabianiu kasy i jej pożytkowaniu, no chyba ze dzieciak kupiony od jakiejś patologicznej rodziny za pare złotych

Gość gość
Nigdy nie oszczędzałam, pracuje a nie się opieprzam. niedługo otwieram butik i za jakieś pół roku salon fryzjerski. Mam 19 lat i więcej niż wy! Weźcie się w garść bo nie mogę patrzeć na takie niezaradne kobiety :(

Gość ChL
22 lata, wykształcenie wyższe, obecnie robie mgr, 10 tys odłozone na koncie (studiując dziennie pracowałam na 1/2 etatu) pracuje na czaro jako logopeda (pomagam dzieciom z wadami wymowy) Mam 4 lata faceta i po moich studiach bedziemy razem juz mieszkac na swoim :)

Gość gość
to co robicie że zarabiacie 10-15 tyś na miesiąc?

Gość brzydzia w poaranczy
dorosly syn konkubent:D mieszkanie 50m dzialka pod zabudowe ale na sprzedaz odlozone na mieszkanie 3 pok 36lat

Gość gość
ja mam laptopa :D sporo ubrań, troche ksiązek, telefon, :D kończe studia, dzieci nie mam, partnera tez nie (chyba ze taki dochodzacy 3x w miesiacu sie liczy ;)) mam za to zeby do leczenia i prostowania na co mnie aktualnie nie stac :P i recepte na escitalopram do wykupienia :D a i mam 24 lata

Gość brzydzia w poaranczy
ta dzialka w spadku a pierwsze mieszkanie od mamy i jeszcze w spadku dom po tacie

Gość gość
24 lata, bezrobocia, odłożonych 2 tysięcy, dyplomu technika farmacji, 5 pobytów w szpitalu psychiatrycznym, nadwagi, narzeczonego, kupy ciuchów

Gość ja 2
Dom z działką- 600 tyś Działka z domkiem letniskowym-100 tyś 4 samochody- 200 tyś Teraz zbieram na mieszkanie w bloku- 100 tyś już mam Lat 35 mąż 40

Gość 6786873
Ja sie dorobiłam: Rozwodu, dwójki dzieci, długotrwałego bezrobocia i długów, zebów nie mam juz 7, skrzywienie kregosłupa w odcinku ledzwiowym- makabryczne, uciska na pecherz ze nie spie w nocy... leczenie psychiatryczne ok. 4 lat - (nerwica natręctw)