Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

ile macie lat i czego si臋 w 偶yciu dorobili艣cie?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Nigdy nie oszcz臋dza艂am, pracuje a nie si臋 opieprzam. nied艂ugo otwieram butik i za jakie艣 p贸艂 roku salon fryzjerski. Mam 19 lat i wi臋cej ni偶 wy! We藕cie si臋 w gar艣膰 bo nie mog臋 patrze膰 na takie niezaradne kobiety smutas.gif x x Dziewczyno czytaj ze zrozumieniem, "czego si臋 w 偶yciu dorobili艣cie", Ty si臋 jeszcze niczego nie dorobi艂a艣, tylko robisz plany 偶yciowe, co w twoim wieku jest normalne, ale nie zawsze pokrywa si臋 w rzeczywisto艣ci膮 i mo偶liwo艣ciami. Ja te偶 mog臋 sobie powiedzie膰, 偶e za p贸艂 roku otworz臋 salon fryzjerski, ba, zamierzam otworzy膰 salon samochodowy a nawet sie膰 hoteli :D M贸wisz, 偶e kobiety s膮 tu niezaradne, zobaczymy jak za艣piewasz za trzy lata i czy tw贸j salon tyle poci膮gnie, gdy b臋dziesz musia艂a op艂aci膰 sk艂adki zusowskie i pracownik贸w.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 21:05 艣wi臋ta racja:-) niekt贸re laski s膮 艣mieszne, ona dorobi艂a si臋 tego 偶e ma w planach otworzy膰 kiedy艣 zak艂ad:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ihahha
Mam 23 no... w tym roku 24 :D nie mam nic, studiuje dziennie i tez nie wiem czy sko艅膰ze te studia :D ale mam wspania艂ego faceta - mieszkam u niego i od niego dosta艂am samoch贸d 13 letni ale 艣miga 膮偶 mi艂o, no ale tego si臋 nie dorobi艂am w艂asn膮 prac膮, a nie przepraszam kiedy艣 w 艣redniej po pracy w wakacje kupi艂am sobie fajny zestaw g艂o艣nik贸w i meble do pokoju kt贸re i tak stoj膮 w domu u rodzic贸w :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anonymous Hack
Szukam ludzi do gangu zarobek wystarczajacy na zycie p*****le ten kraj8-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
31 lat,Wspolwlascicielka domu pod Wroclawiem (dom wyceniony na 1500000) na koncie oszczednosci 90000 i wlasne auto-skoda superb kilkumiesieczna I w zaasadze tyle :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23lata, koncze dziennie medycyne, pracowa艂am jedynie wakacje wiec w sumie opr贸cz studi贸w i kochanego ch艂opaka nie posiadam zbyt wiele :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niekt贸rzy pisz膮, 偶e maj膮 kilka dom贸w, na koncie kilkadziesi膮t tysi臋cy, najnowszy samoch贸d. Mam jedno pytanie - sk膮d mieli艣cie na to pieni膮dze w wieku ok. 30 lat? Lewe interesy czy nadziani rodzice, no bo niby jaki zaw贸d wykonujecie i ile musieliby艣cie zarabia膰, 偶eby tak膮 kas臋 od艂o偶y膰? Ja mam wy偶sze wykszta艂cenie, pracuj臋, a takiej kasy nie posiadam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 56 lat, mam dom ,dzialke 9 Arowa,samochod opelka Corse , 2 dzieci ,2 wnukow,synowa p**********a ,mam zdrowie i kocham zycie....nie wybieram sie tak zaraz na tamten swiat !! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23 lata, no dobra w poniedzia艂ek mam urodziny 24... :P i nie mam nic... Ko艅cz臋 beznadziejne studia, po kt贸rych nie b臋d臋 mia艂a pracy w zawodzie. My艣l臋 nad w艂asnym biznesem, ale to dopiero plany :/ Mam sw贸j laptop (rodzice kupili), mas臋 ciuch贸w, mn贸stwo but贸w. 40 calowy tv dosta艂am od ch艂opaka na 艣wi臋ta :D mam fajny tablet i telefon.. marz臋 o mieszkaniu i pracy :) z臋by mam swoje, brakuje mo偶e 1 z臋ba, kilka siwych w艂os贸w mam, nadwaga, ci膮偶 0, 1 sta艂y facet no i tyle...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
26 lat licencjat samoch贸d ruina 98r remont pokoju szafy tv itd laptop tablet seria x warty jeszcze 3 ty艣 telefon galaxy note 1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jokikkk
lat 2 5 cudownego faceta ;) auto 60 tys z艂ota bizuteria ( nie wiem ile warta- sporo) laptop, i nie mam mieszkania ;/ i juz chyba nic wiecej.. aa kilka pieknych podrozy na koncie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 21 lat a dorobi艂am si臋 nerwicy,d艂ug贸w,stres贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
28 lat, mieszkanie na kredyt z wplata wlasna. oszczednosci 20tys lacznie z mezem. samochod warty moze 3 tys i drugi samochod warty moze 8tys. brak dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dodam ze mam wszystkie zeby, laptopa, tableta, mieszkanie urzadzone z wlasnych pieniedzy, urzadzone luxus:) oboje pracujemy na umowe o prace na czas nieokreslony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta 19 co si臋 tak chwali niech napisze ile od starych dosta艂a....to si臋 raczej nie liczy kochanie艅ka :-)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam lat 40 i w dorobku 艣wietn膮 prac臋 i zjechane p贸艂 艣wiata, mieszkanie, xboxa, i 4 nieudane zwi膮zki za sob膮 :-)) oszcz臋dno艣ci oko艂o 10 tys kt贸re wydam na podr贸偶e, niczego nie gromadz臋 wydaj臋 na bie偶膮co na przyjemno艣ci i podr贸偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tej 19 tki
co tu salony otwiera i innych krytykuje tez mam pytanie, ile dosta艂a (od rodzic贸w), a ile SAMA zarobi艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
28 lat zero oszcz臋dno艣ci laptop dobry sprz臋t hifi stereo i telewizor plazma trzy gitary elektryczne jeden keybord tablet samoch贸d 95 rok dobry silnik Wszystko oczywi艣cie za swoje uciu艂ane grosz do grosza, zero kredyt贸w i tak dalej. Zarabiam bardzo ma艂o 1200z艂 na r臋k臋 mieszkam z rodzicami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18 lat uczennica liceum zwiedzialm ju偶 du偶o miejsc dzi臋ki temu ze jestem wolontariuszk膮 zarobi艂am swoje pierwsze 500 z艂 :) nie du偶o ale zawsze cos , praca na miesi膮c jako telemarketerka na ferie nied艂ugo zdaje test IETELS mia艂am bulimi臋 i depresj臋 obecnie zbieram kas臋 偶eby wyjecha膰 na ca艂e 2 miesi膮ce najpierw do francji z przyjaciolmi , potem do anglii na tydzie艅 bo zastanawiam si臋 czy tam nie studiowa膰 , i na tomorrowland jutro mam pr贸bn膮 mature i nic nie umiem , musze wlasnie si臋 wzi膮膰 do roboty jestem nieszcz臋艣liwie zakochana w starszym facecie , starszym o 6 lat , kt贸ry najpierw dawa艂 mi jakie艣 sygna艂y a teraz zupe艂nie ola艂 nadal si臋 "dorabiam"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do tej 19 tki
Sama te偶 napisz臋. 34 lata. Dorobi艂am si臋: - wy偶szego wykszta艂cenia i pracy w zawodzie (jest to cenne bardzo, wi臋kszo艣c moich koleg贸w ze studi贸w robi niestety zupe艂nie inne rzeczy, wi臋c na co by艂o 5 lata studiowania) - pracy w sektorze pa艅stwowym z dobrym zapleczem socjalnym, dobrymi jak na polsk臋 zarobkami, niez艂膮 atmosfer膮 w pracy, ale jednocze艣nie pracy bardzo stresuj膮cej, obci膮偶onej odpowiedzialno艣ci膮 dyscyplinarn膮, a nawet karn膮 - dw贸ch mieszka艅, w tym jednego w du偶ym, bogatym mie艣cie, drugiego w dziurze (i 偶eby nie by艂o - pierwsze mam dzi臋ki mojej babuni, drugie dzi臋ki pomocy te艣ciowej, ja si臋 nie zamierzam wychwalac jak co poniekt贸rzy, k艂ami膮c 偶e sama co艣 osi膮gn臋艂am) - oszcz臋dno艣ci nie posiadam 偶adnych (zosta艂y wpakowane w mieszkanie) - samoch贸d niezbyt cenny, mo偶e jakies 15 tysiak贸w - m膮偶 (bardzo kochany, ale bez dobrej pracy i wykszta艂cenia) - pierwsze siwe w艂osy - dzieci brak (z wyboru).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hsgsgsg

28 lat, tytu艂u mgr ekonomii, m臋偶a,聽 i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja 28.

28 lat, studia za granica, koncze w tym roku. Narzeczony hiszpan, dom warty ponad milion zlotych jego, nie moj. mieszkam z nim i utrzymuje mnie. auto co mi kupila mama 60 tys zlotych. Tyle dobrego o zlym nie chce mowic.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja 28.

I zapomnialam dodac ze wszystko co mam torebki, biziuterie, drogie ciuchy itp to prezenty. Nic nie mam w skrocie swojego.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beatka

Kilku chorych psychicznie adorator贸w. Dzieci z jednym palantem. Pozatym jestem szcz臋艣liwa bez palanta.

Udost臋pnij ten post